Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Maj je jedan od onih meseci tokom kojih odbrojavamo svaki dan i čekamo kada će da prođe. Bar što se tiče finansijskog aspekta. Na žalost, dočekaće nas planirani i neplanirani troškovim, pare će se trošiti mnogo brže i mnogo više nego što se zarađuju i prikupljaju. A to se sve Mars u Biku igra sa nama i troši nam ne samo pare već i živce… Krajem meseca se može očekivati smirenje na ovom planu, ali nikakav specijalni dobitak i boljitak. Što se posla tiče, sve će funkcionisati kako je i do sada, ovo će biti jedan od onih klasičnih meseci, samo će finansije da nas redovno bude iz uspavanog stanja. Pravo je vreme da razmislite o dodatnom poslu, o usavršavanju (za koga nikada nije kasno), da pogledate po internetu šta to drugi ljudi rade da bi uspeli… da se mrdnete i uradite nešto više kako bi budućnost bila bezbolnija.
Nasuprot zaposlenim ljudima, oni koji traže posao (koji nemaju šta da izgube), imaju šansu da se baš ovog meseca zaposle ili bar da ostave dobar utisak na nekoga, ko će kasnije moći da im pomogne u karijeri! Zato, ako ste jedan od ovih pratite konkurse, raspitujte se preko prijatelja za slobodne poslove, ponudite se svima koji bi mogli da vam pomognu. Nije problem ni raditi bez plate, ako će to da vam pomogne u budućnosti. Dajte sve od sebe da ovaj mesec nešto uradite za svoju budućnost!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Tokom ovoga (delom i narednog) meseca, postoji šansa da vašem partneru neko zapadne za oko, što bi mogao da bude “negativan” uticaj Venere u znaku Raka. Ako ćemo čisto astrološki, tu je i kontra od strane Jupitera u znaku Lava koja će vašu ljubav da štiti, ali ipak… sve zavisi od vas. Dakle postoji velika šansa da neko iz bliskog okruženja vašeg partnera (posao, škola, komšiluk…) ostavi bolji utisak na partnera od vas, taj ili ta će biti ili duhovitiji, komunikativniji, smireniji… izazovniji u nekom pogledu i vaš partner bi mogao da se zapita zašto i vi ne posedujete takvu osobinu. Naravno Jupiter će da se izbori za vas, ali tokom narednog perioda dajte sve od sebe da proradite na vašoj vezi, nebitno da li ste tek ušli u nju ili slavite i zlatne godišnjice braka. Zašto da bilo ko bude naizgled bolji od vas, kada to definitivno nije. Zato, otvorite vrata svoje duše i pustite da iz nje izađe sve ono što bi vašeg partnera opet opčinilo i dokazalo mu da ste vi najbolji u svakom pogledu. Ne možemo da savetujemo ništa specifično, ali se setite stvari koje ste ranije redovno radili, a sada retko… ponovite nešto što ste radili ranije a što je partner voleo i odbrana od neprijatelja je zagarantovana. Oni koji su tek ušli u vezu… pa vi imate pravi arsenal oružja sa kojim možete da se odbranite, pokažite ko ste i šta ste, i odbranite partnera na najlepši mogući način!

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec bi mogao da bude mesec neuspeha. Mesec tokom koga bi osoba koja vam se svidi mogla jednostavno da vas “oduva” tako što će svoje srce dati nekom drugom, a na vas neće ni pažnju obratiti. Da se ne biste totalno razočarali u ljubav, da ne biste upali u depresiju, ovaj mesec proradite na sebi a druge osobe će svoje vreme dobiti, ali u nekom drugom trenutku. Možda već početkom sledećeg meseca. Dok ste još slobodni, izlazite, ludujte, ali i odmarajte se, pročitajte neko zanimljivo štivo, obrazujte se. Biće trenutaka u budućnosti kada ćete zažaliti za svojom slobodom. Dakle, ovaj mesec ništa lepo na vidiku, ako se nešto i desi moguće je da vam uskoro sledi razočaranje, pa zato… držite se sebe, i ne dajte se nikome do leta!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Škorpije bi mogle da imaju malo teži mesec, ili čak period, pošto nisu radile na ojačanju svog imuniteta, svog zdravstvenog stanja uopšte. Ako odavno niste proverili pritisak, krvnu sliku, opšte zdravstveno stanje - sada je pravo vreme za to. Mogli bi vas dočekati neočekivani rezultati, rezultati koji mogu i da vas ozbiljno zabrinu. Najveće probleme bi mogli da imaju pušači, oni koji imaju hroničan nedostatak sna, i oni koji su se u poslednje vreme previše oslonili na pekare i brzu ishranu. Ništa epohalno, što svi ne znaju, nismo rekli, ali vas upozoravamo da je vreme da se prvenstveno posvetite zdravlju, pa tek onda ostalim životnim stvarima. I sami znate šta bi vam značila lakša ishrana, koja kap znoja od fizičke aktivnosti, zdravije razmišljanje o životu. Trgnite se da ne bude kasno, prekontrolišite sve što možete i ako problema ima - nikako ih ne zapostavljajte!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

5, 8, 13, 22, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!