Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za maj 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2022. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2022.

Dragi Škorpioni,
Venera će 2. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga. Najviše uspeha ćete imati u uslugama lepote ali ćete morati da uložite veliki napor da biste privukli mušterije. Jupiter će 4. maja praviti sekstil sa Plutonom i bićete u mogućnosti da postignete dogovor sa investitorima u vezi projekta koji obuhvata dizajn, programiranje, distribuciju i implementaciju. Ovo bi moglo da vam donese veliku zaradu, posebno ako se radi o nečem što ima široku primenu u industrijskim postrojenjima i proizvodnji. Mars će praviti sekstil sa Uranom i otvoriće vam neočekivane mogućnosti da vaše kreativne veštine i ideje budu poznate u javnosti. Ovo je posebno značajno ako se bavite dizajnom, programiranjem aplikacija i igara ili IT tehnologijom. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što će izazvati zastoje na polju platnog prometa, zbog čega biste trebali da izbegavate zaduživanja i redukujete troškove. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam izuzetno povoljne mogućnosti i podršku za implementaciju nove linije usluga.

Sunce će 15. maja praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenima u pogledu jednog projekta, zbog čega ćete kasniti sa rokovima i imati štetu i gubitak. Potpuno pomračenje Meseca u vašem znaku 16. maja će dovesti do pada vašeg autoriteta i nemogućnosti ostvarenja velikih planova. Konjunkcija Marsa sa Neptunom pružiće vam mogućnost da pokrenete novi projekat iz oblasti dizajna, zabave ili da otvorite ugostiteljski objekat ali taj poduhvat podrazumeva upuštanje u rizične investicije. U trećoj dekadi maja ulazak Sunca u znak Blizanaca pomoći će vam da poboljšate platni promet i da ostvarite dobitke na polju usluga. Usmerićete vaše napore u pravcu poboljšanja usluga.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, zabave, dizajna, IT industrije i komunikacija. Tražiće se vaš kreativni potencijal.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Uranom u prvoj dekadi maja donosi vam nove trenutke u odnosu sa voljenom osobom koji će vas oboje pokrenuti na zajedničke aktivnosti u kojima ćete uživati i u kojima ćete otkrivati nove vrednosti i prednosti vaše emotivne veze. Konjunkcija Sunca sa Uranom će vam doneti nove ideje o tome kako biste još mogli poboljšati sklad u vašoj vezi.

Sekstil Venere sa Saturnom u drugoj polovini maja doneće vama i vašem partneru stabilnost u vezi i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Stabilnost i uzajamnu podršku imaćete i u porodičnim odnosima. Venera će 28. maja ući u znak Bika i vaše polje ljubavi, što će vam omogućiti da sa lakoćom pružate vaša osećanja voljenoj osobi i primate toplinu za uzvrat.

Ako ste slobodni:

Sekstil Marsa sa Uranom na početku maja doneće vam poznanstvo sa osobom koja je originalna u svom nastupu i koja će vas privući svojim idejama koje su ispred vremena. To je neko ko je pun energije i pokrenuće vas tako što će u vama probuditi strasti. Počećete da se viđate, zabavljate i dobijate nova i korisna iskustva u ljubavi. U drugoj polovini maja ćete biti dovoljno bliski i spremni da započnete emotivnu vezu ali je važno da imate u vidu da će biti puna izazova.

Stariji Škorpioni će neočekivano biti privučeni osobom koja će umeti da im zaokupi svu pažnju i priđe im otvoreno i bez ustručavanja. Započećete dinamičnu avanturu i dobro žete se slagati u intimnim odnosima. Imaćete slobodnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2022.

Ulazak Venere u znak Ovna gde je slaba i u izgonu na početku maja doneće vam slabije zdravlje, ali ćete uspeti da održite vaš imunitet na potrebnom nivou i izbegnete ozbiljnije zdravstvene smetnje. Konjunkcija Marsa sa Neptunom u drugoj polovini maja vas upozorava da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima i da praktikujete fizičke aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da bude bazna, kako bi vaš organizam došao u ravnotežu. Potrebno je da pijete mineralnu vodu i sodu bikarbonu s vremena na vreme kao i da u jela koja pripremate dodajete morske alge, kako biste očistili organizam od toksina. Od voća jedite ananas, kivi i mango. Od povrća jedite sočivo, grašak i brokoli. Izbegavajte alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2022.

3, 8, 15, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.