Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Stelijum planeta iz znaka Riba formira trigon ka vašem Suncu zbog čega ćete biti komunikativniji, druželjubiviji i otvoreniji. Stvaralački potencijal je na maksimumu pa se angažujte oko svega što ranije nije išlo jer će se mnoge stvari okrenuti u vašu korist.

Osim toga zračićete unutrašnjim mirom i harmonijom.

Ako ste bez posla, sada ćete ga naći na vrlo jednostavan i lak način, a ako već radite nervoza koju inače osećate poslednje vreme zbog svakodnevnih obaveza će se smanjiti, a poslovi će biti obavljeni lako i bez napetosti.

Problemi mogu nastati zbog opuštenosti i lenjosti jer će se mnoge stvari odvijati bez većih prepreka pa će vaša aktivnost biti svedena na minimum. Zbog ovoga, krajem meseca ćete uvideti da ste propustili nešto zbog čega je sada neophodno prilagođavanje.

Budite koncentrisani ukoliko morate nešto da potpisujete ili nečim trgujete. Ako očekujete novac koji nije stečen vlastitim radom već je izvor istoga kredit, osiguranje, nasledstvo ili novac partnera, na startu će postojati prepreke koje će se rešiti na zadovoljavajući način. Na planu finasija ćete svakako morati da budete organizovaniji. Postoji tendencija ka prekomernom trošenju koje će vas na kraju dovesti u nepovoljan položaj.

ljubavLJUBAV

Škorpioni koji su u stabilnoj vezi mogu planirati promenu statusa. Većina planeta je u prirodnom petom polju, polju ljubavi, zabave i kretaivnosti, ali i polju dece. Može se pretpostaviti da bi razlog ulaska u brak sada mogao biti začeće. Mlađi Škorpioni nisu spremni za odgovornost zbog čega je neophodno povesti računa o kontracepciji. Oni koji imaju više od 28 godina sada imaju priliku da svoj život srede na odgovarajući način jer je pred vama jedan od boljih perioda. Ako ste slobodni, vreme je da izađete u pozorište, bioskop, da odete na koncert… Tokom ovog meseca ne budite lenji. Ako ste umorni, racionalno koristite vreme. Dozvolite sebi predah, ali u večernjim satima nije dozvoljeno da sedite kod kuće sami.

Upravo u martu imate nesvakidašnju priliku pa zato ne propustite da posetite sva ona mesta koja inače ne posećujete samo zato što se osećate teško, nezadovoljno ili zabrinuto iz bilo kog razloga.

Bračni parovi koncentrisaće se na decu, ali će biti i nesporazuma u vezi sa finansijama. Mogli bi postati sumnjičavi što bi dalje vodilo u konflikt. Ne dozvolite sebi da zbog prolaznih stvari pokvarite ovako dobar period.

zdravljeZDRAVLJE

Posle 21. marta neophodno je da preduzmete mere zaštite. Jačajte imunitet na vreme. Sada je moguće pronaći rešenje za postojeće probleme.