Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Skloni ste dobroj organizaciji i saradnicima koji nisu baš jaki i sposobni kao vi. Možete imati izvesne probleme tokom meseca sa osobama iz vašeg okruženja. Trebalo bi da pazite na saradnike koji su često nespretni ili rasejani. Kod vas se zna tačno gde je šta. Dobar period za zaradu i uvećanje novca biće posle desetog u mesecu. Osoba rođena u znaku Bika i Device je potencijalni poslovni saradnik, a posebno ako ima veze sa inostranstvom. Pred kraj meseca možete imati uvećanje troškova.

ljubavLJUBAV

Ov je dobar period za ljubav. To će posebno da osete osobe koje su same i nisu bile u vezi sa nekim duže vreme. Novo poznanstvo i novo nadahnuće će biti pravi put u srećnu zajednicu. Škorpije u braku su sklone tajnim vezama. Posebno muške. Oni misle da mogu sve i da svako može da bude njihov. Ali nije tako. Veza sa osobom rođenom u zemljanom znaku može da vam pokvari plan. Morate da budete oprezni šta govorite i šta obećavate. Možda će Devica preći preko vaših idealnih priča, ali Bik ili Jarac ne. Žene u braku će biti na udaru jedne zanimljive Vodolije.

zdravljeZDRAVLJE

Povišen pritisak, bolovi u nogama i grčevi u mišićima mogu biti  česti tokom ovog meseca.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!