Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Ovo je vaš mesec, drage Škorpije. Alo baš ono u pravom smislu te reči. Mesec pršti od sjajnih prilika za vašu karijeru. U njegovo polju su Merkur i Mars,ali i Sunce sa svom svojom žestinom u koordinaciji sa pomenuta dva šalje pozitivne strelice u pravcu vas i vašeg uspeha na poslu. Ovaj trio daje mogućnost i napretka na radnom mestu, konačno je vaš trud primećen i stižu nagrade. U slučaju da se pokušava ignorisati od strane vaših neprijatelja, javnih ili tajnih, znajte da podršku imate od nadređenih i od prvog glavešine. Iznesite vaš slučaj već na prvom skupu i dobićete podršku od najbitnijih lica.

Nezaposleni ovog meseca neka se bace u traženje posla,pravo je vreme i prilika za takvo nešto. Vaše nezadovoljstvo biće prošlost, zato,ne budite više pesimistični, prilike su vam na dohvat ruke. Potražite osobe u znaku lava, ili Blizanca, Škorpije ili Ovna, jer oni bi mogli da budu ključni ljudi u vašem traženju karijere, odnosno u njenom napretku. Deprimiranost zbog finansijskog kraha ovog meseca prerašće u euforiju, a s njom ide i opšte zadovoljstvo sobom,i pomak na svim poljima u pozitivnom smislu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Tmuran mesec pred nama koji će da začine Venera i Merkur donoseći u svom hodu probleme na emotivnom planu, na planu odnosa sa partnerom.

U vašoj vezi će vladati mala nesigurnost, neizvesnost od budućnosti i svih mogućih promena. Jednostavno, ni vi ni partner nećete imati potpuno poverenje jedno u drugo, a to je ono što bi od svega moglo da napravi problem, naročito od novih događaja. Tako da izbegavajte bilo kakve promene u vezi, u zajedničkim planovima, jer i sitnica može da dovede do ozbiljne rasprave sa durogočnim posledicama. Sitnica tipa poziv partneru na romantičnu (a ako to niste odavno radili) večeru može da iskonstruiše raznorazna scenarija u partnerovoj glavi...

Trudite se da se uvučete u svoju ljušturu i da pustite vezu da ide svojom kolotečinom, onako kako svaki dan i ide, pa kada prođe ovaj period (do početka jeseni) onda već radite što ste zamislili.

Za razliku od odnosa sa partnerom, odnosi sa prijateljima će biti sjajni, pa iskoristite ovaj period da se družite sa ljudima koji vam znače, steknite nova i ojačajte stara prijateljstva.

Ako ste slobodni:

Mesec koga će obeležiti druženje, upoznavanje novih ljudi, jačanje prijateljstva sa sadašnjim prijateljima, a možda i neka prava ljubav. Najbolji period za slobodne Škorpije je kraj meseca, početak jeseni, tih dana će naročito oni tvrdoglavi koji do sada nisu hteli da se vezuju shvatiti da im je ipak potreban neko sa kim će se skrasiti, deliti dobro i zlo. Takvi moraju da shvate, a uskoro će i da se uvere da će im sa nekim sve u životu postati drugačije, interesantnije i lepše. Vraćamo se opet na prijatelje, oni će vam puno učiniti tokom ovog meseca, pa se družite sa njima što više, možda vas baš oni upoznaju sa osobom X zbog koje ćete skrenuti ka ljubavnom putu. Moćni Jupiter je uz vas, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Dobro će vas služiti tokom većeg dela meseca, a pri kraju su mogući problemi sa alergijama, kašljem i problemima na disajnim organima.

Ako vas pritegne bilo koja bolest, pregurajte je i dozvolite svom telu da se oporavi, dajte mu dovoljno vremena za to, ni u kom slučaju nemojte da skačete na noge čim bolest popusti (ne samo sada nego generalno), to bi moglo skupo da vas košta.

Srčani bolesnici u naredna dva meseca treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, da se ne izlažu preteranom fizičkom naporu kao ni stresu. Takođe, Škorpije koje su imale bilo kakav problem sa očima tokom ove godine, obavezno da odu na redovnu kontrolu.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

8, 17, 24, 28, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!