Najnovije na sajtu

Strelac – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

U vašem znaku se početkom godine nalaze Venera i Saturn, pa je više nego izvesno da će nastupajuću 2016. godinu obeležiti bitni emotivni odnosi, odgovornost prema ljubavi, ali i neka komplikovana i teška dešavanja sa kojima će Strelčevi povremeno teško izlaziti na kraj. Postoji velika potreba da se emotivne relacije srede i stabilizuju, pogotovo šti i vi i voljena osoba možete imati i svojih sumnji i preispitivanja odnosa. Slobodni će u jednom periodu biti skloni površnosti i vezama koje se zasnivaju samo na elementu strasti, ali će vam posle dosta toga što budete preturili preko glave, konačno „svanuti“ i poželećete da imate onu pravu osobu pored sebe.

U januaru planeta ljubavi Venera jeste u vašem znaku, ali se u vašem polju tajni nalazi vladar ovog polja, Mars. U emotivnim odnosima i brakovima je važno da u tom periodu budete maksimalno otvoreni prema voljenoj osobi. Postojaće sumnja u vas, to je više nego izvesno, a mora se priznati da pojedini Strelčevi i hoće biti skloni da traže zanimaciju i uživanje sa strane. S obzirom na to da će skoro do avgusta polje tajni biti naglašeno, ovo nije poslednje iskušenje sa kojim ćete se suočiti. Februar je vreme da se stvari malo stabilizuju, a slobodni će potražiti zanimaciju uglavnom preko poslovnih okolnosti. U ovom periodu postoji mogućnost i pokušaj obnove nekog kontakta i veze od ranije.

U drugom delu marta i prvom delu aprila oni koji su u dužim emotivnim vezama prvi put će osetiti potrebu da se ozbiljnije vežu i počeće „pregovore“ sa voljenom osobom. Za one u brakovima može biti par napornih trenutaka, naročito ako baš i niste bili dobri, jer će postojati mogućnosti za otkrivanje nečega što je trebalo da ostane sakriveno i daleko od radoznalih očiju. April je slobodnima jako dobar za pokretanje novih emotivnih priča, mada se mora priznati da ćete vi biti malo statičniji, a da će se druga strana mnogo više angažovati oko vas. Nema veze, lepo je da neko zavodi vas….

09

Maj daje velike mogućnosti da se emotivni odnosi i brakovi stabilizuju. Partner i i ste spremni da izađete jedno drugom u susret i prilagodite se i nemojte odugovlačiti sa sređivanjem svojih relacija, jer ako propustite ovaj trenutak, opet ćete u junu imati jedan emotivni pad. Taj mesec konkretno je dosta problematičan, ništa neće funkcionisati kako treba pa se potrudite da ne dođe do većih razmimoilaženja sa osobom koju volite. Iako nije dobar momenat da slobodni uđu u nešto emotivno, više je nego verovatno da će se baš to i dogoditi, što vas automatski vodi u jednu karmičku priču, koja će se pokazati kao vrlo intenzivna, ali dosta naporna i opterećujuća po vas.

Jul je za sve pripadnike ovog znaka više nego dobar, a dobre prilike će funkcionisati i tokom avgusta. U septembru vaš vladar Jupiter ulazi u znak Vage i obzirom na trenutnu situaciju na nebu, za mnoge je Strelčeve došao trenutak kada će poželeti da se smire i skrase. Planovi o zajednici, braku, a slobodni koji tada budu započeli svoje emotivne veze, imaju dobre predispozicije za mir i trajnost.

Iskušenje zauzetima ide u prvom delu oktobra, ali ako ga uspešno prevaziđete, drugi deo ovog meseca, kao i novembar doneće vam samo zadovoljstvo u partnerskim odnosima. Pošto je od drugog dela oktobra Venera u vašem znaku u konjukciji sa Saturnom, evo još jedne šanse slobodnima za emotivnu sreću. Napetost i nervoza tokom decembra , ali mislim da je ovo nešto sa čime će Strelčevi uspeti da izađu na kraj. Neka vam je srećna i uspešna 2016. godina!

Izvor: Moj Astrolog