Najnovije na sajtu

Strelac – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Vodolijama, Ribama i Lavovima Najgore ćete se slagati sa: Bikovima, Ovnovima i Vagama Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Strelci, ljubavni život će vam biti fenomenalan sledeće godine! I to zbog uzajamne toplote i strasti, vaše i partnerove. Divota, vama su Zvezde definitivno naklonjene. Biće i flertovanja, da se ne lažemo. Prijaće vam to, ali će (srećom) sve na flertu i samo ostati, ipak ne želite da povredite vaše partnere, zar ne?

ljubavni-horoskop

Oni koji su sami, nema više šta da čekaju, godina je povoljna, uradite prvi korak… pa ako ne uspete jednom, dva puta, tri puta… četvrti put ćete sigurno uspeti, i to je ono što vam treba. Bićete u ljubavi, samo pokažite inicijativu i slobodno budite malo hrabriji nego ranije.

Strelci će dobiti neki poseban tretman od svojih ljubavnih partnera tokom ove godine, ali najpovoljniji period je avgust-septembar. Tako da neki mogu i da stupe u brak, neki da očekuju prinovu, neki da se baš baš zaljube i da budu srećniji nego ikada.

Strelci će najlepše da se slažu sa vodolijama, ribama i lavovima, a u 2014. treba izbegavati bikove, ovnove i vage, bilo kakva veza sa njima neće biti održive, niti će biti za pamćenje.

Neka romantična putovanja, makar na 10km od mesta boravka su predviđena za ovu godinu, pa kada dođe do toga iskoristite svaki sekund i uživajte u ljubavi. Ali ne samo tada, cela godina će biti stvorena za romantiku, pa… uživajte u jednoj od najboljih godina do sada!

Strelci, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 komentar dana Strelac – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. Rodjena sam 15.12.1988,16;00,Beograd,da li mi stoji veza,skoro sam izasla iz veze sa Skorpijom 20.11.1989 i ponekad mi tesko pada da se odreknem te veze,sta da radim?

Comments are closed.