Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Saturn će napraviti selekciju vaših želja, planova, očekivanja i ciljeva. Ovo je vrlo mudra selekcija čije posledice će biti dugoročne. Doći će do zastoja i prilagođavanja zbog problema koji su se od ranije nakupili, a niste ih na vreme rešavali. Ipak, prilike za poboljšanje postoje pa ako umete da ih iskoristite, ciljevi će biti ostvareni. Problem je što postoji mnoštvo planova. Morate se fokusirati, a to sada nije jednostavno jer biste želeli više stvari od jednom. Najpovoljniji period je za one koji se bave kreativnim poslom, koji su sportisti ili lideri u svojoj delatnost. Mnogi će imati priliku da se zaposle ili da promene radno mesto, a neki će pokrenuti i sopstveni biznis. Na finansijskom planu neophodno je da se bolje organizujete jer ste već u situaciji kada troškovi prevazilaze mogućnosti koje su vam na raspolaganju.

ljubavLJUBAV

Iz vaše podsvesti izbijaju strahovi i strepnje za koje niste ni znali da postoje. Ali, lako ćete ih prevazići jer stelijum planeta u znaku Ovna podržava i vaše Sunce i vašeg vladara.
Mlađe osobe će imati niz prilika za zabavu i mogućnosti za kontakte. Veze koje sada počinju mogu postati duge, a možda i stabilne jer će većina Strelaca sresti karmičke partnere. Za vas će pokazati interesovanje više osoba, ali samo jedna je prava i to ona kojoj pridajete najmanje pažnje i kojoj se najviše morate prilagoditi. Osobe koje su u braku ili dugim vezama moraće da promene merila vrednosti. Kao i da ne dopuste mešanje sa strane i prihvatanje iskušavajućih situacija. Sukobi i nesporazumi u glavnom će nastati usled finasijske nestabilnosti. Obratite pažnju na svoje raspoloženje koje prilično varira i zbunjuje okolinu.

zdravljeZDRAVLJE

Moguće su glavobolje kao i problemi koji potiču od načina ishrane.

1 komentar dana Strelac – mesečni horoskop za april 2013.

  1. posaljite mi horoskop interesuje me karijera ljubav i zdravlje rodjena sam 21, 12, 1975 u Kragujevcu u 16.45 h da vas ujedno pitam da li je moj decko skorpion ili strelac rodjen je 22, 11, 1973 god

Comments are closed.