Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Strelčeve! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Voleli bismo da napišemo nešto pozitivnije za ovaj mesec, ali jednostavno ne možemo da pronađemo ništa lepo. Ne, neće biti nikakva katastrofa, ali se pripremite za dosta stresa tokom aprila. Stres, jedan od najvećih problema modernog radnog čoveka, ovaj mesec će da preovladava u Strelčevom poslovnom životu, a na vama je da se izborite sa njim, i da na sve moguće načine sprečite ili bar ublažite sve razlog zbog kojih on nastaje. Loši poslovni rezultati, besparica, narušeni međuljudski odnosi, kolege koje bi “gazile preko mrtvih” samo da bi ostvarile svoje ciljeve… to su neki od mogućih scenarija koje nam je pripremio april. Od sredine meseca, ulaskom Merkura u znak Bika, ide teži period za komunikacije, pa sve važne razgovore i pregovore obavite do tada. Za kraj meseca ostavite što nebitnije stvari. Na vama je da tokom meseca zasučete rukave i kvalitetnim radom se borite, i izborite, protiv svih pehova koji vam sleduju. Ako ste razmišljali o novim poslovima, projektima i naročito investicijama, zaboravite ih ovaj mesec. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Za razliku od poslovnog meseca, što se tiče odnosa u kući, sve će biti u redu. Naravno, morate da kontrolišete vaše ponašanje uzrokovano stresom na poslu, nikako ne dozvolite da taj stres nosite iz kancelarije u stan. Gledajte da se što više posvetite sebi, svom odmoru i emotivnom pražnjenju, kako biste bili spremni za partnera i odgovorili na sve njegove emotivne želje i zahteve. Lepši deo meseca je prva polovina, dok je Markur u Ovnu, a čim pređe u znak Bika očekuje vas malo teži period, ali sve je to povezano sa stresom, vi ste isključivi krivac, ali će partner biti uz vas i znaće u čemu je problem. Da ne ispadne da smo vas sa ovim uplašili, generalno dobar mesec je pred vama, većih problema sigurno neće biti, samo treba da se malčice vi potrudite pošto ste vi jedini uzrok lošije energije koja bi mogla da struji među vama.

Ako ste usamljeni:

Mesec je pogodan za neka nova poznanstva i flertove. Ako ste imali probleme sa poslom, sa novem, gledajte da toliko potrebnu pozitivnu energiju pronađete u izlascima, druženju, a što više izlazaka i kontakata - veće su šanse da upoznate nekog zanimljivog. Ukoliko vam se pruži prilika za neobaveznom avanturom, prihvatite je, imaćete mnogo lepih trenutaka sa tom osobom, a ako je još u znaku Raka ili Lava, avantura bi mogla dugo da potraje. Pripazite se poznanstava preko modernih komunikativnih sredstava - interneta, ovaj mesec vam definitivno trebaju izlasci, šetnje, klubovi, nećete se usrećiti tražeći srodnu dušu iz stolice u svojoj sobici.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Jako teške, ali lako izlečive moderne bolesti će vas verovatno spopadati više puta, na kratko, tokom aprila. Naravno, radi se o stresu i depresiji, koje se sigurno mogu klasifikovati kao teže bolesti. Dajte sebi oduška, pokušajte sami sa sobom da raspravite što ste neraspoloženi, nervozni ili napeti, znate i sami koji je razlog, ali se zapitajte da li je taj razlog vredan uništavanja najdragocenije stvari koju imate - vašeg zdravlja. Duge šetnje, izlasci, neki malecki hobi će sigurno uticati na vaše zdravlje, pojačaće kolčinu pozitivne energije, a samim tim izbaciti negativnu. Pripazite se i mogućeg povećanog krvnog pritiska, ako primetite ikakve probleme odmah kod doktora, oni će vas smiriti i samim tim vam lako i trajno pomoći. Nikako ne ignorišite ovo upozorenje, ako imate povišen pritisak pravo je vreme da se prekontrolišete! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 1, 3, 8, 11, 13, 14,

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!