Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za april 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Strelčevi, Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku naređenih u vođenju projekta koji vam pruža mogućnost da osim rukovodećih, upotrebite i vaše kreativne veštine. Obavljaćete radne zadatke koji će vam prijati. Konjunkcija Marsa sa Saturnom doneće vam početak pregovora oko važnih i velikih projekata koji će se pokazati teškim i zahtevaće ulaganje mnogo napora, vremena i svu vašu pregovaračku veštinu. Venera će 5. aprila ući u znak Riba i pokrenuće vas da preuredite vaš radni prostor. Više ćete raditi od kuće, posebno ako je vaš posao vezan za oblasti dizajna i lepote, u čemu ćete imati više uspeha i bolju zaradu u odnosu na protekli period. Pokazaćete veliku veštinu u pregovorima oko novih poslova u kojima ćete ostvariti značajan napredak. Uspeh vas očekuje i u oblastima saobraćaja i trgovine. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i privučete više klijenata. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom će vam doneti veliku uspeh u poslovima vezanim za hemijsku industriju i dizajn. Mars će 15. aprila ući u znak Riba i pomoći će vam da na vreme dovršite sve dogovorene obaveze. Ostvarićete napredak ako se bavite oblastima mehanike ili energetike. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u trgovini, transportu i saobraćaju. S druge strane sekstil Merkura sa Neptunom i Jupiterom omogućiće vam dobitke kroz oblasti usluga, zdravstva, ekonomije i računovodstva. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku. Umećete da se prilagodite privrednim kretanjima i ljudima sa kojima budete sarađivali. Na kraju aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati zastoje, teškoće, čak i gubitke u oblastima usluga. Imaćete napete odnose sa kolegama. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, metalske, poljoprivredne i građevinske industrije, kao i u trgovini.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi aprila doneće vam dogovor o novim zajedničkim planovima, oko čega ćete moći da se složite sa partnerom. Imaćete ozbiljne razgovore koji će vam omogućiti da se bolje razumete. Jedno drugome ćete poveriti vaše brige ali i sve što mislite da vam je potrebno kako biste imali stabilan i skladan odnos. Sekstil Merkura sa Venerom, Neptunom i Jupiterom u drugoj polovini aprila doneće vam kvalitetne promene u odnosima sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete spremni da ispunite želje vašem partneru, da se zajedničkim snagama pozabavite uređenjem vašeg doma kao i da odete na vikend putovanje. Imaćete više zajedničke zabave i intime.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je dinamična, energična, sportski tip i koja će na vas delovati podsticajno. Predložiće vam zajedničke aktivnosti, poput šetnje ili nekog vida rekreativnih vežbi, napolju u prirodi ili u teretani, što će vama odgovarati. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. U trećoj dekadi aprila ćete početi da osećate obostrane emocije. Do kraja meseca ćete ući u skladnu i dugu vezu. Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja će umeti da ih zabavi i pokrene, koja će imati dobar osećaj za njihove želje i razumevanje za njihove nestašluke. Ovu šansu nećete želeti da propustite i potrudićete se da opravdate očekivanja.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Ulazak Venere u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, doneće vam na početku aprila pojačani imunitet, a poboljšaće se i vaša krvna slika i cirkulacija, popraviće vam se ten i organizam će vam se brže i lakše oslobađati od štetnih materija. Treća dekada aprila će vam doneti otpornost na stres, bolju probavu, a vaša fizička kondicija će biti u top formi zbog vežbi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa, kao i ribu, posebno skušu, tunu i šarana. Za doručak jedite jaja, kajmak, kačkavalj, pršutu i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, pasulj, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orah, masline i kikiriki, kao i testenine i proja. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI Srećni brojevi za mart 2022.

1, 4, 13, 17, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.