Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Mesec pred vama bi mogao da bude mesec izazova, samo malo sreće je potrebno da bi se neke kockice sklopile onako kako biste vi to voleli. Nije nemoguće da neko pred vas postavi jake poslovne izazove, neke nove poslove, saradnje, promene radnih mesta, projekte na kojima biste mogli da profitirate. Možda vam je sve to nekada i nuđeno ali iz nekog razloga niste prihvatili, možda niste bili sigurni da li je to - to, možda ste se uplašili ponuđenog ili ste mislili da više gubite nego što dobijate. E, pa sada biste opet mogli da razmislite o nekim stvarima iz prošlosti, ili još bolje možda bi opet neki izazovi mogli da stanu pred vas, samo ovaj put prelomite, budite hrabri i prihvatite ih.

Ako ste nešto i pokušavali ranije, a niste uspeli, dobro… sada izvucite pouke zašto vam bilo šta nije uspelo, pa se vodite na osnovu njih.

U svakom slučaju biće izazova za vas, a finansije bolje u drugom delu meseca, pa proračunato pregurajte prvi deo i onda će biti lakše.

Nije nemoguće da dođe do nekog konflikta u vezi posla, možda i nekih tužbi, žalbi, ali ne brinite, to će sve doći na svoje vremenom i vi ćete biti pobednička strana.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Početak meseca će pratiti tranzit Venere što bi moglo da donese mnogobrojna iznenađenja za vas, a posle toga nastupa zatišje tokom koga ćete da uživate u romantičnom periodu koji će vam pripremiti Mars u znaku Vage. Moguće su svađe sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova koji vam se nikako neće poklapati. Vi ćete hteti jedno, partner drugo. Nadamo se da ćete naći zajednički jezik, dajte sve od sebe da vi inicirate pravo rešenje svih problema. Znajte da je Venera u retrogradnom hodu, pa su ljubavni problemi i više nego izvesni, svima!

Rekapitulacija - prvi deo meseca burniji od drugog, biće potrebno dosta smirivanja, kompromisa, odricanja, ali ljubav je to, zar ne?

Ako ste slobodni:

I dalje ćete biti slobodni, velika većina vas. Nije mesec pogodan za nova, prava, poznanstva, šta god da radite i pokušavate jednostavno vam neće poći za rukom da sa pravom osobom nađete zajednički jezik, pa se onda i ne trudite previše. Opustite se i uživajte u nekim drugim stvarima, a ljubav će doći, kao što svakome kad - tad dođe. Važno je da nikako ne padate u depresije zbog toga što ste trenutno slobodni, već to iskoristite na najbolji mogući način… Znajte da velika većina onih koji su u dugim vezama požele da bar na sat vremena dnevno budu sami, pa eto, dok ste još sami uživajte. Provodite se, izlazite, radite, vodite računa o sebi, pa da sledeći mesec budete privlačniji nego ikada!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Vaš odbrambeni mehanizam je toliko jak da ćete ovaj mesec pregurati kao retko koji do sada. Ipak, pridržavajte se pravila koja su za vas pripisana - što je više moguće se bavite fizičkim aktivnostima, a sve cirkulacije radi, konzumirajte što zdraviju hranu da biste sprečili bilo kakav problem sa krvotokom. Održavajte mladost kako to samo Strelci umeju!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

8, 14, 18, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!