Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Mars je u znaku Raka i ovog meseca, zato se u julu ali i ubuduće, očekuje od vas realizacija nagomilanog. Prijatelji i kolege su vam dobri saveznici u poslu, koji je najbolje da završite do pred sam kraj meseca. Ako nešto ne možete sami da završite oni su tu da vam pomognu, samo ih lepo zamolite i objasnite da ne stižete sve sami. Priliv novca ne staje. Zaista vam dobro ide od ruke sve što započeste. Merkur se kreće brzo i nema mesta problemima na radnom mestu još neko vreme.

Ipak, savetuje se ostavljanje novca u stranu, jer pomalo se prebrzo troši stečeno, na žalost. Sem pomenutih saradnika kojima možete verovati, informacije koje budete dobijali od drugih prethodno proverite pošto je moguće da u vašem okruženju pored onih koji su spremni da pomognu, ima i onih koji bi vam rado videli leđa. Ipak, imaćete sreće, jer vas planete čuvaju u ovom periodu, dajući vam i ogromnu dozu samopouzdanja, koje vam i inače ne manjka.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Planeta ljubavi je u vašem polju intimnih odnosa i nežnosti, tako da, ako se pojave neki problemi, neka vas ova misao vodi, i bićete odmah bolje. Trenutno je složena komunkacija sa suprotnim polom, lako dolazi do nesuglasica, ali u postelji se vrlo brzo sve razreši, pa savetujemo rešavanje konfliktnih situacija na ovaj način. Bar onih manjih. One veće konflikte možete da rešite na samo jedan način a to je iskrena i otvorena komunikacija sa partnerom. Bez laži i prikrivanja problema. Ništa nećete uraditi ako bilo koji problem gurnete ispod tepiha i sačekate da sam od sebe prođe, naprotiv, samo može vremenom da se od problemčića napravi čudovište.

Do skora ćudljivi Saturn je mračio i još uvek se pomalo oseća njegovo prisustvo, ali ne toliko jako, zato vreme je da poradite na odnosu sa partnerom i na planu komunikacije. Dosta ste pod stresom, kog generiše Mars i svakodnevni život pa se to oseća u vašoj vezi koja trpi zbog toga.

Ako ste slobodni:

Zbog planete ljubavi i vama ima spasa, tračak nade na kraju tunela. Za sve nas uvek postoji neko koji čeka upravo nas, samo je, eto, pitanje trenutka kad će se sresti te dve duše. Vama sleduje prijatan period pun značajnih poznanstava iz kojih i ne mora ništa značajnije da se rodi, ali vas će ispuniti osećajem blaženstva i nahraniti vaš ego jakim samopouzdanjem. Vama ne manjka pomenutog, ali povremeno umete da potonete, iako po vama se to nikad ne bi reklo. Spolja odajete utisak da ste nesalomivi i pomalo nepristupačni, kao i da pucate od samoljublja. Uskoro upoznajete osobu koja će biti neprijatno iskrena prema vama, a vi ćete imati nezadrživu potrebu da s to osobom provodite vreme.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Ovih dana bilo bi dobro da zakažete bar onaj opšti pregled kod lekara, a ako bude potrebe za detaljnijim pretragama, saznaćete na vreme i sprečiti nečem ozbiljnijem da napadne vaš organizam, mislite o tome. Preventiva je najpametnija stvar. Čuvajte grlo. Iako je vreme hladnih napitaka, vama će više škoditi nego drugima.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

4, 17, 20, 23, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!