Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO

Poslovne prognoze za jul 2021.

Dragi Strelčevi,

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Pregovori koji su u toku će biti u zastoju ili prekinuti zbog razilaženja sa drugom stranom u interesima. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti i na polju usluga. U odnosima sa radnim kolegama će doći do nesuglasica i atmosfera na vašem radnom mestu će biti prilično napeta. Podrška koju ste očekivali od osoba na položaju i poslovnih partnera će izostati. Ovaj period vam nije pogodan za poslovna putovanja. Ako ste planirali odlazak na godišnji odmor, nepovoljne okolnosti na poslu će vas naterati da odložite odmor i da se posvetite rešavanju aktuelnih problema. Merkur će ući u znak Raka 11. jula i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da veštim potezima poboljšate platni promet i uvećate vašu zaradu. Sve što ste planirali ćete obaviti u roku. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13. jula i doneće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa jednom firmom iz inostranstva, kao i da dobijete stručnu podršku u razvoju važnih projekata. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti nedostatak sredstava za završetak projekta od koga mnogo očekujete. Moraćete da rokove pomerite i to vam može naneti štetu. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i uspećete da se bolje organizujete u svim segmentima posla, da prioritetne obaveze uspešno obavite na vreme i moći ćete da odete na zasluženi odmor ako to planirate. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će dovesti do novih zastoja u pregovorima oko novih poslova. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula motivisaće vas da se izborite sa teškoćama i zauzmete bolje pozicije u svom poslu.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, dizajna, saobraćaja i građevinarstva. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi juna praviti kvadrat sa Neptunom , što će dovoditi do nejasnoća, nesporazume i nedefinisanih zajedničkih obaveza oko kuće i porodice. Biće vam teško da se međusobno uskladite. Ulaskom Merkura u znak Raka ćete uspeti da prevaziđete smetnje u odnosu i lako ćete se oko svega razumeti i dogovarati. Otići ćete na vikend putovanje.

Merkur će u trećoj dekadi jula praviti trigon sa Uranom i sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Opozicija Merkura sa Plutonom krajem meseca izazvaće neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, što će uneti napetosti i konflikte između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada jula činiće vas neodlučnim i nesigurnim u donošenju odluka. Više osoba će vam pokazivati naklonost, a vama će biti teško da se odlučite koga da odaberete. U drugoj dekadi jula vaš izbor će pasti na osobu koja je osećajne prirode ali u isto vreme obrazovana i kulturna. Vaš izbor će se pokazati dobrim jer ćete ubrzo započeti vezu. Oko nekih stvari između vas i vašeg novog partnera ukazaće se potreba za prilagođavanjem i kompromisima ali će veza biti u osnovi skladna.

Nešto stariji Strelci će početi da se intenzivno viđaju sa osobom koju su upoznali posredstvom jednog prijatelja. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete i pojaviće se obostrana osećanja. Započećete spontano vezu i bićete zadovoljni partnerom.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Opozicija Venere sa Saturnom u prvoj dekadi jula doneće vam sklonost prehladi grla, pa je važno da izbegavate hladne napitke po velikim vrućinama. Moguće su i disajne smetnje. Koristite zaštitu od sunca i uboda insekata jer će vam i koža biti osetljiva. U drugoj polovini jula ćete biti znatno boljeg i stabilnog zdravlja. Više se krećite i boravite u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu i one koje sadrže materije za čišćenje organizma od toksina. Od povrća jedite brokoli, blitvu, kelj, spanać, cveklu, crni i beli luk. Od voća će vam prijati avokado, ananas i dinja. Jedite pšenične klice, suncokretove semenke i badem. Pijte limunov sok i zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2021.

2, 7, 12, 18, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.