Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Jun je mesec tokom koga Strelci i neće baš briljirati što se poslovnih prilika tiče. Samim tim, ovo neće biti mesec koji ćete pamtiti po dobroj zaradi,  ali važno je da se pregura od prvog do prvog, pa će bolji period i Strelcima naići. Ovaj mesec generalni savet za Strelce je da budu pažljivi što se poslovnih poteza i odluka tiče, ne dozvolite sebi da uđete u bilo koji posao, ili poslovnu odluku ako postoji i najmanji rizik da ne uspete. Mogli biste se zakopati i uvući u dugotrajne probleme ako ovaj mesec napravite neku grešku tipa da promenite posao, položaj na poslu, pozajmite novac, uložite novac u posao koji vam neće tako brzo doneti rezultate. Oprez, planiranje i dobar proračun su vaše glavno sredstvo za bolji period koji nam dolazi.

Ako ipak želite da uspete ovaj mesec, dajte sve od sebe da pronađete bilo kakve dodirne tačke sa inostranstvom, da napravite neke dogovore ili ugovore na dugoročniji period, pošto je to najbolji način da vremenom vaše finansije dođu na svoje. Mars u Bliznacima će pomoći onima koji imaju kratkoročnije poslove, honorarne poslove, da sve što su započeli odrade do kraja!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Nećete ni osetiti da je novi mesec došao, bar što se ljubavnih prognoza tiče, sve do sredine meseca. Ako ste imali dobre odnose tokom maja, ništa ne bi trebalo da se promeni, a isto tako ako odnosi i nisu baš bili najbolji, sada se nastavlja isti trend. Polovinom meseca retrogradni Merkur dolazi da vam pomuti odnose kako sa partnerom tako i sa okolinom, pa je to period tokom koga je najbolje držati jezik za zubima, ne čuti i ne videti ništa, pošto bi svai nesporazum mogao da pokvari komunikaciju sa partnerom i okruženjem, odnosno od miša da se pretvori u lava. Osim tih trzavica sredinom meseca, ne bi trebalo da bude nikakvih drugih problema, Venera u znaku Lava će obasjavati vašeg partnera i vas, pa i oni koji su imali problema u vezi mogu da očekuju jedan stabilan i miran period! Takođe, nakon perioda loše komunikacije sa prijateljima i porodicom, drugi deo meseca će biti mnogo bolji, pa se družite i nadoknadite zaostatak iz prvog dela juna!

Ako ste slobodni:

Velika je šansa da ćete i ovaj mesec ostati slobodni, bar što se nebeske situacije tiče. Retrogradni Merkur sredinom meseca, Mars u znaku Blizanca više će sreće doneti onima koji su u vezi, nego trenutno slobodnim Strelcima. Prvih 15-ak dana nikako nisu stvoreni za “vezivanje”, ako već i ulazite u neke ljubavne kombinacije, gledajte da to bude u drugoj polovini juna. Moguće je i da započnete neku vezu, ali da se ta veza zbog rasprava sa partnerom okonča na neslavan način. Dakle, ovaj mesec se oslonite na prijatelje i dobar provod, biće vremena za ljubav, sigurno od vas neće pobeći!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Lep mesec je pred vama i ne očekujemo nikakve veće zdravstvene probleme. Sitnije prehlade, manje upalice ili virusi to je nešto sa čim bi se mogli suočiti tokom meseca, ali to nije ništa alarmantno. Naravno, savet je da radite na imunitetu, kako zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, ali tako i korišćenjem vitamina i prirodnih preparata.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

10, 19, 20, 22, 29

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!