Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Tokom ovog meseca kosmičke sile su uprte u vaše polje posla, tako da se od vas mnogo očekujemo. Bar mi očekujemo, a sigurno očekuju i oni sa kojima i za koje radite. Ali, ovaj mesec možete i njima da udovoljite, a samim tim i sebi, što je najvažnije. Tokom meseca, ako se dovoljno potrudite, svi će da primete boljitak i napredak u vašem radu, svi će biti zadovoljni kako vama i vašim radom, tako i rezultatima takvog pristupa. Dakle, dobar mesec je pred vama, ali nipošto nemojte da budete zadovoljni sa ovim do sada rečenim!
Ako je sve tako dobro, zašto onda ne uradite nešto više, nešto za sebe? Imate snage, imate znanje, dajte sve od sebe da ovaj mesec pokrenete nešto novo, da uložite ili rad ili sredstva u neke projekte za budućnost. Najgore je ne iskoristiti potencijal koji imate, a već nekoliko puta vam se to dešavalo, i duboko u sebi ste zbog takvih situacija nezadovoljni.
Oni koji traže posao trebali bi da razmisle o sve popularnijem načinu poslovanja “sam svoj gazda”, pa da pokušaju da pronađu model koji mogu da rade od kuće, a vremenom da ubiraju plodove od takvog rada.
Mesec za napredak, definitivno!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Mogući su depresivni trenuci tokom meseca, koji će vam samo dokazati da je vaša veza prava. Ili da nije? Imaćete trenutaka kada ćete hteti samo da se povučete u sebe i nakratko zaćutite. Pravi položen ispit vaše veze je trenutak kada i vi i partner ćutite, a jedno drugom čitate misli i tako komunicirate. Prvih 10-ak dana meseca će Mark u Biku da vam pravi probleme u komunikaciji, moguće su nesuglasice oko svakodnevnih problema, moguće su manje svađe, ali ništa što svi parovi redovno ne proživljavaju zajedno. Izborite se sa svojom depresijom, ako vam je lakše da nešto što vas muči pregurate sami, tako i uradite, a ako će vam pomoći topla reč i razgovor, otvorite se, izbacite svoje probleme iz sebe.
Krajem meseca se pripazite većih sukoba sa partnerom, moguće su rasprave oko porodice, prijatelja, dajte sve od sebe da vatru ugasite, pređite preko nekih svojih principa i reči radi mira u kući. Partneru prija da zna da se uvek možete osloniti na njega, pa to i uradite, prava ljubav je tu, i u dobru i u zlu!

Ako ste slobodni:

Zbog Marsa u znaku Bika, tokom meseca komunikacija sa orkuženjem i neće baš biti sjajna, krajem meseca tu se pridružuje i retrogradni Merkur, pa je savet za lov jednostavan - ne idite previše “među ljude”, na javna mesta, na mesta gde su velike gužve. Vama je ovaj mesec suđeno muvanje preko modernih tehnologija, socijalne mreže i raznorazni chat programi su definitivno ono čemu treba da se okrenete kada budete lovili potencijalnog partnera. I to je mesto na kome biste mogli da imate uspeha, kao što većina ljudi danas i ima, znate i sami da se sve veći broj parova upozna preko FB-a i sličnih mesta za online okupljanje. Izbegavajte flertove i druženja sa osobama koje su u vezi, ili ne daj Bože u braku, to bi mogla da bude katastrofa na vašem emotivnom planu, a to vam pored svega, stvarno nije potrebno!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Nikakvih većih problema ne bi trebalo da bude tokom ovog meseca, zdravlje će vas služiti kao nikada do sada. Ovo ne važi za Strelce koji imaju bilo kakvih hroničnih zdravstvenih problema, oni bi i tokom maja mogli da se suoče sa svojim bolovima i mukama, pa zato pomoć potražite, na prvom mestu, kod lekara, ali se raspitajte i o alternativnim (prirodnim) načinima lečenja. Možda vam baš priroda pomogne tamo gde doktori sporije pomažu.
Ko nema hroničnih problema, mogao bi da razmisli o unapređenju imuniteta isto nekim prirodnim ili alternativnim načinima. Pored unošenja što više vitamina voćem i povrćem, možda da se napunite i nekim homeopatskim preparatima? Ako do sada niste pokušali možda je sada pravo vreme da se raspitate o tim prirodnim pilulicama i krenete da ih komzumirate. Da škode - sigurno neće. Zapamtite, priroda je vaš proveren saveznik što se zdravlja tiče, verujte joj, pomoći će vam!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

8, 13, 20, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!