Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za maj 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2022. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2022.

Dragi Strelčevi,
Venera će 2. maja ući u znak Ovna, što će vam otvoriti mogućnosti da pokrenete nove projekte ako se bavite oblastima dizajna, zabave i ugostiteljstva. Kako je Venera ovde u izgonu i slaba, novi projekti će vam doneti velike izazove i rizike, pa je važno da se čuvate gubitaka. Jupiter će 4. maja praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti neophodne investicije i podršku kako biste prioritetne radne zadatke mogli da dovršite u predviđenom roku. Uspeh i veliku zaradu ćete ostvariti ako se bavite oblastima finansija i proizvodnjom i distribucijom sirovina za proizvodnju. Sekstil Marsa sa Uranom će vam doneti pogodnosti za ostvarenje napretka u oblastima usluga, kao što je servisiranje bele tehnike ili automobila i mehanizacija, kao i uslugama iz sektora IT industrije. Očekuju vas uspeh i dobici ako ste zaposleni u zdravstvu. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno, što će prouzrokovati teškoće i nesporazume sa pojedinim poslovnim partnerima i u oblastima javnosti. Ulazak Jupitera u znak Ovna 11. maja, doneće vam veliku inspiraciju i kreativnost koju ćete uspešno iskoristiti.

Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona 16. maja upozorava vas da se čuvate spletki koje će nedobronamerni ljudi koristiti kako bi vam poljuljali ugled i ostvarili profit na vašu štetu. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja će vam doneti mogućnosti za pokretanje projekta koji bi vam mogao doneti uspon u karijeri ali koji je visoko rizičan, pa se može dogoditi i da vam nanese gubitke. Sekstil Merkura sa Jupiterom i Marsom u trećoj dekadi maja omogućiće vam bolju saradnju sa poslovnim partnerima. Potrudićete se da rešavate sve što vam je u prethodnom periodu pravilo smetnje i zastoje u zajedničkom radu. Ulazak Marsa u znak Ovna motivisaće vas da usmerite najveći deo resursa u kreativni rad .

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, kupoprodaje nekretnina, kao i metalske i IT industrije. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2022.

Ako ste u vezi:

Merkur će 6. maja praviti sekstil sa Venerom, što će vam doneti bolje razumevanje sa voljenom osobom. Razgovaraćete o raznim temama koje će vas činiti dobro raspoloženim i planiraćete zajedničke aktivnosti i zabavu. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno u vašem polju ljubavi, što će izazvati povlačenje vašeg partnera u sebe i nesporazume u komunikaciji.

Sekstil Merkura sa Jupiterom u trećoj dekadi maja doneće vam više zabave i smeha. Vaš partner će imati više inicijative za izlaske i kraća putovanja, što će vama odgovarati. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju ljubavi, što će vam omogućiti da jasnije sagledate šta je neophodno da učinite kako biste prevazišli nesporazume.

Ako ste slobodni:

Sekstil Merkura sa Venerom u prvoj dekadi maja doneće vam poznanstvo sa komunikativnom i zabavnom osobom. Od prvog susreta ćete se dobro razumeti i dopunjavati u razgovorima. Ubrzo ćete otkriti kako imate slična interesovanje i slične potrebe u vezi zabave. Vaš odnos će se odvijati sa lakoćom i vaša nova simpatija će na vas delovati inspirativno. U trećoj dekadi maja će se pojaviti obostrane emocije i bićete spremni da uđete u vezu koja će u početku biti slobodna.

Nešto stariji Strelci će biti u stalnom pokretu, uživaće u izlascima gde će upoznavati nove, interesantne osobe. Više će vam odgovarati da ulazite u neobavezne i prolazne avanture. Ako se neko pokaže vredan veze, prvo ćete ga dobro upoznati.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2022.

Sekstil Marsa sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja doneće vam u prvoj polovini maja potrebu da se svakodnevno bavite sportom i fizičkim aktivnostima. Bićete skloni da se oprobate u ekstremnim sportovima i to će značajno ojačati vašu kondiciju. Važno je da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima i da se dovoljno odmarate.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate gvožđem. Od mesa jedite goveđe i živinsko, kao i ribu i to sardinu, tunu i skušu. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak, pasulj i sočivo. Jaja, tofu sir i pahuljice od celog crna žitarica jedite za doručak. Od voća jedite borovnice, brusnice, šljive i urme. Crnu čokolada, B vitamin i magnezijum uzimajte svakodnevno.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2022.

5, 12, 18, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.