Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Planete iz znaka Riba formiraju kvadrat ka vašem Suncu pa će za većinu Strelčeva ovo biti stresan period iz nekog razloga. Mogli biste biti preosetljivi, nepraktični ili jednostavno zaboravni zbog čega će vam teško pasti bilo čija kritika.

Najbolje će proći oni koji rade samostalno ili imaju već razrađen privatan posao. Ako radite za nekoga, tada budite oprezniji jer se u ovom periodu greške podvlače mnogo lakše nego inače. A vi ste već iscrpljeni dugotrajnim tranzitom vašeg vladara kroz znaka Blizanaca koji sve usitnjava i vodi vas u izgon. Zato postajete kruti i nefleksibilni, ljuti i neoprezni. Ako je to moguće, uzmite kratkotrajno odsustvo sa radnog mesta i posvetite se sebi i odmoru, a ako nije moguće, onda pokušajte da ne reagujete na ono što je ionako prolazno. Vladar karijere i uspeha je u izgonu i retrogradan pa će se mnoge stvari dešavati sa zakašnjenjem ili biti odlagane osim u slučaju da na nešto čekate dugo ili radite nelegalno. Većina događaja odvijaće se na teži način pa je neophodno u sve uložiti više napora nego što bi to inače trebalo.

ljubavLJUBAV

Trenutno ste napeti i netolerantni bez obzira na natalne aspekte. Ako ste u braku, partner je sklon da vas iritira ili izaziva na vrlo suptilan i indirektan način što će dovoditi do emocionalnih izliva.

Nezadovoljstvo trenutnom situacijom nosi tendenciju da podlegnete određenim iskušenjima i da sebi dodatno iskomplikujete život. Ako, pak, sumnjate u partnera, tada nećete prezati ni od čega da razjasnite situaciju koja i ne mora da bude baš takva kakvu sada zatičete.

Dobro je vreme da menjate merila vrednosti i da se rukovodite iskustvom koje ste već imali. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju daleko veća očekivanja od realnih mogućnosti što najčešće vodi u razočarenja. Ako ste u vezi, setite se da ste previše osetljivi i emotivni pa će rezultat biti kriza u odnosu. Ne istrajavajte u zahtevima niti ne pokušavajte da pošto poto iznudite odgovore na pitanja na koja ni nema odgovora. Nije vreme za odluke bilo da ste sami ili u vezi.

zdravljeZDRAVLJE

Skloni ste da akumulirate negativne emocije ili da potiskujete osećanja što dovodi do poremećaja na planu fiziologije.