Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Uvek raspoloženi za rad, posao i kombinacije koje daju takmičarski duh. To je taj Strelac koji ima sreće kada drugi nemaju. Ovo je dobar period za nove dogovore, ali je posebno naglašeno inostranstvo u drugoj nedelji meseca. Tu ćete zapravo i napraviti pravi poslovni dil sa osobama u znaku Ovan, Jarac ili Devica. Kako se stvari menjaj una bolje, tako ćete i vi da budete sam svoj gazda, ali i da dobijete mogućnost da zaradite veliki novac.Imate zaista povoljan period da napravite posao koji ćete raditi do kraja ove godine i imati koristi od njega. One Strelčeve koji su bez posla, očekuje preokret. Jedan telefonski poziv će vam promeniti život.

ljubavLJUBAV

Uvek neka zanimljiva situacija kod vas. Zračićete valikom harizmom i privlačnošću u ovom periodu i svi će vam biti veoma naklonjeni pa ćete tako imati priliku da upoznate osobu koja je sportskog duha ili možda osobu koja se bavi nekom umetnošću. Oni koji su u vezi ili braku treba da se okrenu zabavi ili društvenom životu. Morate da se više eksponirate kroz socijalni život sa partnerom, jer tako vraćate poverenje jedan drugom, ali i unositi raznolikost u vaš brak ili vezu. Ovo je povoljan period za ljubav sa Škorpijom, Vagom i Ovnom.

zdravljeZDRAVLJE

Preterivanje u hrani i alkoholu može biti problem.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!