Najnovije na sajtu

TREĆI RASTUĆI KVADRAT IZMEĐU URANA I PLUTONA

April je mesec koji najavljuje velike promene tokom narednog perioda. Dogodiće se dve eklipse, prva je 15 aprila 2014 u 09:41, pomračenje Meseca na 25 stepenu ose Ovan/Vaga. Druga je pomračenje Sunca 29 aprila 2014 u 08:15 na 8 stepenu znaka Bik. Takođe će se desiti egzaktan, treći, rastući kvadrat 22 Aprila oko 21:30 između Urana i Plutona koji će zajedno sa Jupiterom i Marsom preko 13 stepenova kardinalnih znakova Ovan, Rak, Vaga i Jarac formirati konfiguraciju VELIKOG KRSTA.

Pomračenje Meseca se vezuje za ženski princip, za narod i, generalno za odnose, lične, ili odnose u svetu. Pomračenje Sunca se vezuje za muški princip i probleme koji će se pojaviti vezano za autorite, lidere, ključne i važne ličnosti. Bilo da je na ličnom ili mundanom nivou. Kao i za probleme na nivou stabilnosti i materijalne bezbednosti.

tanjav

Svedoci smo perioda u kome je dosta napetosti, u kome jača agresivnost i netolerancija u celom svetu. Kako i Merkur/reč, govor prelazi u znak Ovna /nestpljenje, upadanje u reč, od 7 aprila može se očekivati ekspanzija mladih i agresivnih ljudi koji su neprijateljski raspoloženi, prema bilo kojoj vrsti nametanja autoriteta, a naročito prema političkim liderima (Sunce je preko dispozitora u Vagi i opoziciji sa Merur/Uran konjukcijom) Ovo se, naročito, manifestuje tokom 15 aprila kada je Merkur u konjukciji sa Uranom/bunt, separacija i u opoziciji sa Marsom, a time i Suncem. Istovremeno se dešava i eklipsa.

Svi koji imaju Merkura ili Sunce u svojoj natalnoj karti povezanog, na bilo koji način sa Marsom, Plutonom ili Uranom neka ne ulaze u bilo kakve diskusije i konflikte u ovom periodu. A posebno neka izbegavaju putovanja i brzu vožnju.
Isto važi i za one koji imaju loše aspekte između Marsa i Jupitera sa Uranom ili Plutonom. Kao i Saturna u sličnoj kombinaciji, preko pozicije ili dispozicije.

Na mundanom nivou, ovo je najosteljiviji period jer se aktivira kvadrat ka Suncu Vladimira Putina na 13.55 Vage a Pluton, vladar Asc na 22 Lava je u kvadratu sa tranzitnim Saturnom koji ide preko njegovog Asc.
„Onaj ko uzme oružje, biće uništen. A sa svima ostalima možemo da razgovaramo“. Putin
,,Ovo je samo jedna od kategoričnih izjava čoveka, čija je pojava unela pometnju i svojevremeno najavila dolazeću preraspodelu snage i moći na svetskoj političkoj sceni. ,,

Sa druge strane, aktivira se kvadrat u natalnoj karti SAD između Sunca na 13 Raka i Saturna na 14 Vage.
Kritična konfiguracija ukazuje na mogućnost gubitka kontrole što bi dovelo do eskalacije nasilja u čitavom svetu, ne samo u Ukrajini i nekim delovima Amerike, Iraka…

Neophodno je radikalno pomeranje praga tolerancije da bi se prevazišao kritični period, mada, sa veoma malo nade da se to zaista i dogodi.

Osim, u slučaju intervencije nekih visokosvesnih kosmičkih sila koje bi spasile svet od ponovne katastrofe…

U najboljem slučaju, krah finasiskog sistema (Jupiter, Uran i pluton su aspekti bankrota) bi doveo do ispunjavanja ove simbolike.
Poslednji put su Jupiter, Uran i Pluton bili u lošem aspektu od 1931 – 1934 godine, stoga možemo predpostaviti šta se dalje može događati.

Takođe, mogu se očekivati problemi vezani za pomeranje tla, zemljotresi i aktiviranje vulkana, što je sve u simbolici Urana i Plutona što bi dovelo do masovnog stradanja stanovništva. Naročito tokom, i iza pomračenja Meseca/narod koje će se dogoditi 15 aprila.

Na ličnom nivou kardinalni krst zahteva radikalnu, unutrašnju promenu.
Lakomislenost, nemar i rasipnost moraju se transformisati u umerenost i obzirnost.

Mars i Pluton imaju dobru dispoziciju, prevedeno sa astrološkog jezika akcija usmerena ka transformaciji i razvoju unutrašnjih vrednosti može pomoći u prevazilaženju kriza na ličnom planu.

Naročito kod Ovnova i Rakova koji su pod najvećim pritiskom.

Pozovite 0901 888 889 i odaberite lokal 22
Profesionalni ISAR C.A.P astrolog
Tanja Joksimović