Najnovije na sajtu

Vaga – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

U novu 2016-u godinu ulazite sa vladarkom Venerom u znaku Strelca i bliskim zagrljajem sa Saturnom. Mislim da vam je samo ovaj podatak više nego dovoljan, jer će on obeležiti sve vaše odnose u nastupajućem periodu. Strelac je vaše polje pokreta i vi, umesto da poletite u svojim emotivnim relacijama suočavate se sa preprekom koja od vas traži sporost, odgovornost, promišljenost. Mnogo ćete voleti, to je sigurno, jer je Mesec u vašem znaku, ali ne treba zaboraviti da je tu i Mars u napetom aspektu sa Merkurom, pa ćete se, na žalost, mnogo i sukobljavati u komunikaciji sa važnim vam, voljenim, osobama.

Odmah u prvom delu januara eto vama odmah prilike da se zaljubite na brzinu i žestoko, sa sve jednom romantičnom i pomalo nerealnom konotacijom. U emotivnim vezama i brakovima stoji napetost, a neki stari problemi ponovo izbijaju u prvi plan. U prvom delu februara je potpuno promenljiva situacija na polju ljubavi i odnosa. Mnogo uspona i padova, pogotovo je prvi deo meseca obeležen ljubomorama, sumnjama, posesivnošću, sukobljavanjem u partnerskim odnosima. Slobodni će se zaljubiti u osobu za koju su apsolutno svesni da od nje ne mogu očekivati nikakvu sigurnost i čvrstinu u odnosu, ali to vam i neće biti toliko važno, obzirom da će vas strast i intenzitet samo gurati i tražiti – još.

U drugom delu februra i prvom delu marta Venera je u vašem polju ljubavi, neki emotivni odnosi će se na brzinu preporoditi i vi ćete sa malo više optimizma nastaviti putovanje kroz ovu godinu. Slobodnima je ovo period dobrog provoda, ako sada uđete u neki emotivni odnos, on ima predispozicije za trajnost, ali je pitanje da li ćete vi to želeti. Drugi deo marta i prvi deo aprila pokrenuće prvenstveno tajne veze i vezice. Mešaće se romantika i luda želja, i jako je teško da ćete moći da odolite ovom opojnom koktelu i ostanete verni odnosu u kome ste trenutno. Sa partnerom će u tom trenutku biti zategnuta situacija, što će vam samo davati opravdanje za ono što radite.

07

U drugom delu aprila svi vi koji ste „šarali i varali“ možete se suočiti sa nekom formom pojačane partnerove sumnje, pa čak i otkrivanja vaših mutnih radnji. I emotivne veze i brakovi proći će kroz jedan period turbulencije, pa kom obojci, kom opanci..U maju je još jedan trenutak da želja i žudnja preuzmu primat u vašim aktivnostima, ali moram da priznam da će se i pored povremenih trzavica, svi partnerski odnosi oporaviti i ići jednim stabilnim tokom. U junu i prvom delu jula biće aktuelna emotivna vezivanja preko poslovnih odnosa i preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka, zabave.

Ceo avgust je obeležen tajnovitošću, one Vage koje su u partnerskim odnosima biće na velikoj klackalici – odnosi sa voljenom osobom su dosta loši, a vi skloni da se okrenete nekom drugom. Situacija se drastično menja u prvoj polovini septembra, kada Jupiter i Venera zajednički tranzitiraju kroz vaš znak. Sve emotivne relacije idu na bolje, mada se mora priznati da će neke tajne veze i dalje biti aktuelne i nastavljati se nesmanjenom žestinom. U ovom mesecu će slobodni prvi put biti u ozbiljnim razmišljanjima da se konačno smire i stabilizuju pored neke osobe. Kraj oktobra i prvi deo novembra obeležiće ulasci u brak i počeci zajedničkog života, i sve će u manjoj ili većoj meri funkcionisati dobro.

Međutim, za one u brakovima novembar i decembar donose jednu komplikovanu situaciju. U ovom periodu tenzije koje postoje mogu eskalirati i pojedini parovi će se odlučiti za odvajanje i prekid. Čuvajte odnose koji su vam bitni i sve najbolje vam želim u 2016-oj!

Izvor: Moj Astrolog