Najnovije na sajtu

Vaga – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Jarčevima, Ovnovima i Lavovima Najgore ćete se slagati sa: Strelcima, Bikovima i Vodolijama Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Vage će puno fantazirati o ljubavi, ljubavnicima, i ljubavnim momentima tokom sledeće godine, ali im se sve fantazine definitivno neće ispuniti. Ali, ne bi valjalo da se odmah sve ispuni, o čemu biste onda kasnije maštali?! Neke vage će se naći u neočekivanim emotivnim situacijama tokom sledeće godine, zamislite samo da se prvi komšima zaljubi u vas?!

ljubavni-horoskop

Bićete voljeni i tokom ove godine, Voleće vas prijatelji, partneri. Oni koji su već u vezama će i dalje da uživaju, verovatno i više nego do sada, a oni koji su sami će imati dosta prilika za vezu, ozbiljbnu vezu. Oni kojima nije do veze, flertovaće i imaće vezica više nego ikada do sada.

Moramo da upozorimo sve one koji su u vezama da bi trebalo da budu koliko toliko fleksibilniji tokom ove godine, a sve u nameri da i njihovim partnerima bude lepo kao i njima. Ne dozvolite nikada da vam partneri budu tužni i povređeni zbog nekih vaših tvrdoglavih osobina, gledajte da budete popustljiviji. Znate i sami da pametniji uvek popušta.

Ako ste zaljubljeni ili ste u vezi sa jarčevima, ovnovima ili lavovima… šta da kažemo sem – uživajte, a ako u planu imate neke strelce, bikove ili vodolije – zaboravite ih, bez obzira šta osećate prema njima, moraćete da pronađete sebi neku drugu zanimaciju. Ako ste sa nekim od ova tri znaka već stupili u vezu, onda se ovo ne računa, veze ostvarene pre 2014. će i te kako dobro funkcionisati.

Moguća su putovanja sa voljenom osobom, i to najrealnije tokom poslednja tri meseca ove godine. Lepo se provedite. Sve u svemu, godina će definitivno biti bolja od prošle, puna zanimljivih dešavanja!

Vage, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

3 komentara dana Vaga – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. Postovani, rodjena sam 17.10.1978. godine u Uzice u 04.15. casova ujutru. Interesuju me promene na ljubavnom planu posto je ova godina vrlo lose prosla na tom planu.
    srdacan pozdrav

  2. Postovani,
    Rodjena sam 11.10.1995. godine, a on je rodjen 11.12.1995. godine. Da li je uspjeh nase veze moguc, sa astroloskog aspekta? Unaprijed hvala.

  3. Postovani,rodjena sam 21.10.1971 u Becu(Austrija) u 17:25h interesuje me osoba rodjena 23.06.1969 u Zagrebu u 02:15h…
    Volela bi da znam dal ce se nasa veza okoncati zajednickim zivotom ili mi ipak nismo na istim talasnim duzinama…Hvala

Comments are closed.