Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Izloženi ste tempu rada koji teško sledite. Ako ste zaposleni, bićete pod nadzorom osobe koja je dominatna i dobro organizovana, ali i suviše nervozna i to će vam unositi nemir. Moglo bi doći do trenja i varnica. Pokušajte da podignete prag tolerancije i da ono što radite da obavljajte na najbolji mogući način. Niko vam neće zameriti ako se trudite, ali ako nastojite da dokažete da ste u pravu, uprkos propustima i greškama ostavićete loš utisak na duže staze. Nezadovoljni ste materijalnom situacijom, a obim posla se povećava. Tokom prve polovine meseca možete tražiti povišicu ili naplatiti poslove koje ste odradili. Nakon toga Venera ulazi u opoziciju sa Saturnom pa će se malo toga odvijati na željeni način. Ako tražite posao, u prvoj dekada aprila planete su vam naklonjene, a ono što se nudi treba da prihvatite. Pažljivo raspolažite finasijama jer bi nakon 20. aprila moglo doći do otežavajućih okolnosti.

ljubavLJUBAV

Stelijum planeta u prirodnom sedmom polju naglašava partnerske odnose u ovom periodu. U vašem životu biće mnogo živahnije i sa više dešavanja početkom meseca. Moguće je da se naglo odlučite da promenite status veze. Bilo da je u pitanju prekid ili ulazak u brak.
I vi i partner morate naći način da se uskladite i da nađete zajednička merila vrednosti jer nakon 20. aprila, kada Venera uđe u opoziciju sa Saturnom, doći će do zahlađenja i udaljavanja u odnosima koji nisu postavljeni na ispravne temelje. Kod mladih će doći do nerazumevanja, nesigurnosti i strahova, a kod starijih moguće je vraćanje na ljubav iz prošlosti što bi poremetilo tekuću vezu. Ako ste slobodni, moguće je da postoji osoba koja vas već duže vreme čeka i koju ćete konačno uočiti. Do veze može doći iznenada, sa puno strasti i entuzijazma, ali i sa veoma brzim padom i promenom raspoloženja. Ne dozvolite porodici da se meša u vaš ljubavni život.

zdravljeZDRAVLJE

Planeta koja je signifikator zdravlja je u lošem dostojanstvu što najčešće slabi fiziologiju i dovodi do pada imuniteta. Redovno jedite i redovno se odmarajte.