Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Vage! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Ako je suditi po položaju zvezda za ovaj mesec, Vage bi mogle da izvuku svet iz ekonomske krize. Mars i Veneras u u Biku, u kući zarade, naročito u prvoj polovini meseca, pa taj period iskoristite kako znate i umete da napravite, ako ne pare, onda bar neki posao koji će vam u budućnosti redovno donositi novac. Stvarno su prilike odlične, ne samo da bolja zarađujete nego što ste do sada, nego čak da napravite neke rezultate o kojima do sada niste ni sanjali. Naravno, novac nikada neće doći sam od sebe, pasti sa neba već ćete morati da se potrudite, samo ovaj mesec imate šansu da svoj trud i naplatite, što često do sada i nije bio slučaj. U ispunjenju vaših poslovno - novčanih ciljeva mogli bi da vam pomognu prijatelji, oni koji su već uspeli u karijeri, kao i poslovni partneri iz vašeg okruženja. Oni koji traže posao mogu da pokušaju sa nekih honorarnim poslovima, krenite sa bilo čim, a verujte da bi to bilo šta moglo da preraste u ozbiljan posao kome ćete u budućnosti da se posvetite. Vage, zavrnite rukave i bacite se na posao, uspeh će biti zagarantovan! Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Dobar mesec je pred vama, mesec tokom koga možete da poboljšate odnos sa vašim partnerom, a planeta ljubavi - Venera je tu da vas podrži u svim lepim ljubavnim poduhvatima, i da vam pomogne što se vaše veze tiče. Oni koji su dugo u vezama sada mogu i da razmisle o nekom ozvaničenju ljubavi - braku, verenju, početku zajedničkog života… a koji su tek ušli u veze samo treba da uživaju u ljubavi. Poslednju sedmicu u mesecu Merkur ulazi u znak Ovna, pa je moguće da dođe do nekih rasprava, sitnijih svađa. Gledajte da vi ne budete inicijator tih teških tema, a ako je ikako moguće budite popustljivi i budite ti koji će da spuste ton i tenzije i na najlepši način završe te rasprave. Ne bi trebalo da dođe do žučnijih rasprava i svađa, ali ipak vi ste ti koji znate ovu informaciju, pa ako vidite da neke rasprave vodi ka tome . znate šta vam je raditi.

Ako ste usamljeni:

Ovo je mesec tokom koga ćete imati jako dobru komunikaciju sa prijateljima, pa je moguće da baš preko njih upoznate jako zanimljivu osobu, moguće iz znaka Ovna, Sterlca ili Vodolije. Odmah da kažemo da su male šanse da ćete tokom aprila nešto postići, naročito u poslednjih 10-ak dana, ali to poznanstvo bi vremenom moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Budite oprezni ako pokušavate da uđete u vezu ili vezicu  sa “zauzetom” osobom, to bi moglo da se završi na najgori mogući način, i po vas i po tu osobu. Ako primetite da neka osoba, za koju znate da ima nekoga, pokuša da flertuje sa vama, ni slučajno joj ne dajte povoda da pomisli da su osećanja obostrana. Znamo da je teško odbiti takav ljubavni poziv, ali poslušajte nas!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Generalno, april može da bude jako čudan mesec, mesec tokom koga vrebaju razni virusi i sveopšte prisutni grip, a vi ste potencijalno rizična grupa, pa je prvi savet da poradite na imunitetu kako biste ovaj mesec na miru pregurali. Od težih bolesti trebalo bi da vas čuva Jupiter u znaku Lava, a vi ćete morati da se izborite sa ovim lakšim, sezonskim bolestima. Znate i sami kako da pojačate vaš imunitet, pokušajte na prirodan način, a ako to ne pomaže dovoljno onda kod lekara kako bi vam prepisao potrebne medikamente. Kraj meseca bi mogao da bude opasniji za starije osobe koje već duže vremena boluju od težih bolesti, pa ako ste vi, ili imate u kući takvu osobu, za svaku sitnicu trk kod lekara! Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 7, 13, 19, 22, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!