Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Ovako stoje stvari u vašem avgustu: ako ste bili vredni, isplatiće vam se, i to prilično. Opet,ako niste, ne očekujte dobitak, jer, realno , niste zaslužili. Biće vas više koji ste zaista zapeli u poslednje vreme, a vas manje vredne voleli bismo da malo motivišemo, jer pogodan je period za finansije. Mars i Merkur su trenutno aktivni i zbog njih vam sve to i govorimo, pa iskoristite povoljan uticaj ovih planeta i zapnite. Od polovine meseca stvari se menjaju, izlazi Jupiter iz polja Lava, posao će vam se gomilati, a rezultati će biti manje plodonosni nego u prvoj polovini avgusta.

Neki partneri će vam odmah okrenuti leđa ne želeći da vam priteknu u pomoć, ali pojaviće se neki novi, na vaše veliko iznenađenje, i ponudiće vam pozajmicu u slučaju da vam zatreba. Da ne biste došli u situaciju da vaše finansijsko stanje zna baš svako, gledajte da prištedite početkom meseca ma koliko da vam se osladi brz priliv novca. Visok nivo frustracije pratiće vas od 20., sa tendencijom rasta sve do početka septembra, ali tad stvari bi trebalo da se naglo smire. Neki posao je u pitanju, nešto što ste dobro isplanirali, ali viša sila poterala naopako. Nije do vas.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Venera je i dalje retrogradna i svi znakovi trpe njenu ćudljivost, pa tako i vi morate. Šta je tu je, evo saveta za ovaj mesec: ne ulećite ni u kakvu vezu ovog meseca, ostanite sa trenutnim partnerom. Ako možete da izbegnete prečeste susrete,izbegnite ih. Biće jako puno nesuglaisca i preteških reči , pa bi bilo dobro da se uvek s razlogom srećete, obavezno u društvu drugih, kako bi popustila sva napetost i vi bili raspoloženi. Prilično ste pod stresom i sve će vas doticati, tako da pokušajte nekako da se iskontrolišete i postanete tolerantniji.

Ovaj mesec definitivno će vam otvoriti oči i priznaćete sebi da li sadašnji partner zaista vredi truda ili ne. Nećete biti zaslepljeni emocijama i bićete prilično realni, pomalo i surovi. Slušajte taj glas u sebi. To ste vi, realni vi. Puno puta ste grešili,ali veoma puno ste iz toga izvukli pouka,iako toga niste svesni. Sve to vaš um “pakuje” negde iza, i kad zatreba, izvlači i premerava.

Ako ste slobodni:

Retrogradna Venera dominira, pa savetujemo primirivanje do neke bolje situacije, jer trenutno je uzburkano more, neki početak bi doneo samo nevolje, a vama nervozu. Iovako ste pod stresom zbog posla i trzavica na njemu, pa na ljubavnom planu vam ne treba baš ništa, jer trenutno niste ljubavno raspoloženi, ali baš ni malo. Nakon izlaska iz ovog perioda biće lepih prilika, a do tada družite se, komunicirajte, putujte. Imate poziv prijatelja koji vas poziva u goste već duže vreme. Možda je pravi trenutak?

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Posledice stresa mogu da budu veoma opasne po vas, ali srećom kratkotrajne su epizode kad imate navalu besa i stresa. Savetujemo društvo pozitivnih ljudi, dobar film, sve ono što volite. Psihološka strana vaše ličnosti je uzburkana i zahteva da se njome pozabavite. Poslušajte svoj unutrašnji glas. Šta vam najviše prija? Vaša duša će vam sve reći, samo morate da naučite da osluškujete svoj organizam iznutra. Vagama najviše prija u ovom trenutku apsolutni mir.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

6, 11, 18, 24, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!