Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Drage Vage,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Odnosi sa sardnicima će se odvijati sa teškoćama, neke zajedničke poslove ćete biti primorani da odložite zbog nemogućnosti dogovora, kao i zbog otežanih okolnosti i nedostatka sredstava. Jedna dugoročna saradnja bi mogla da se prekine, što bi vam nanelo gubitke. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna, građevine i arhitekture, ekonomije i prometa novca. Izbegavajte ulazak u velike troškove, transakcije i kredite jer bi vas to opteretilo više nego što očekujete. Troškovi oko jednog projekta bi mogli da se neočekivano uvećaju i da uspore očekivani napredak i ostvarenje onoga što je planirano. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom i bićete suočeni sa raznim spletkama i nejasnoćama koje će vas ometati na polju usluga i u radu sa klijentima. Neko će pokušati da vas iskoristi i stekne ličnu korist od vašeg truda i rada. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i pomoći će vam da izbegnete zamke konkurencije i pokrenete tajne planove.

Venera će 16 avgusta ući u vaš znak, gde je u sedištu i daće vam dobar osećaj za sve što je u vašoj ličnoj nadležnosti. Imaćete dobar osećaj za rukovođenje i rad sa drugim ljudima. Vaši kvaliteti i stručne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti brz napredak u rešavanju važnih finansijskih pitanja i neočekivane dobitke kojima ćete uspeti da pokrijete sve neophodne troškove. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, administracije i u sprovođenju tajnih planova u delo, a to će vam doneti i vanrednu zaradu. Trigon Venere sa Saturnom će vam omogućiti stabilan uspeh u oblastima zabave, dizajna i modernih tehnologija.

Nezaposlene Vage će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u poslovima gde se od njih traže kreativna rešenja, osećaj za lepo i rukovodeće sposobnosti. Možete se zaposliti i u oblastima finansija.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta donosi vam neslaganja sa partnerom u vezi zajedničke zabave, društvenog života, izlazaka i druženja sa prijateljima. Imaćete suprotne potrebe u vezi svega ovog i neophodno je da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje, kako vaš odnos ne bi trpeo i bio napet. Izbegavajte neiskrenost i skrivanje važnih stvari od voljene osobe.

Druga polovina avgusta vam donosi mogućnost da otputujete sa partnerom na udaljenu destinaciju na odmor gde ćete uživati u intimnim trenucima i imati dovoljno vremena da poboljšate vašu vezu. Mars će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Uranom i doneće vam mogućnost da u vašu vezu unesete nešto novo što će vam oboma prijati i zbližiti vas.

Ako ste slobodni:

Tokom prvog dela avgusta ćete biti raspoloženi za izlaske, druženja i putovanja. Uglavnom će vas zanimati zabava gde može da vam se dogodi poneka prolazna avantura. U drugoj polovini avgusta bićete u mogućnosti da na putovanju upoznate nekog ko će vas privući svojom dinamikom, načinom komunikacije i s kim ćete deliti mnogo zajedničkih interesovanja. Započećete vezu na daljinu koja se vremenom može pretvoriti u ozbiljnu i spojiti vas u istom mestu.

Starije Vage će biti više raspoložene za avanture nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Bićete u mogućnosti da na putovanjima imate kraće ali veoma uzbudljive avanture koje će vas ispuniti srećom. Jedna od tih avantura može da bude ozbiljna.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Merkur će praviti opoziciju sa Jupiterom u prvoj polovini avgusta što će izazivati slabiju cirkulaciju, sklonost alergijskim reakcijama i disbalansu hormona. Izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite sredstva za zaštitu od sunca i od uboda insekata. U drugoj polovini avgusta bićete podložni variranju krvnog pritiska zbog opozicije Sunca sa Jupirerom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima i ugljenim hidratima. Jedite najviše voće i to dinju, lubenicu, ananas, kivi, kajsiju, smokvu, grožđe i krušku. Pijte više tečnosti. Prijaće vam voda sa limunovim sokom i mentom. Od povrća jedite krastavac, paradajz, papriku i grašak. Ribu jedite često, a meso i mlečne proizvode umereno.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

2, 7, 11, 15, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.