Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Vaša mudrost u donošenju važnih odluka u narednom periodu će biti na vrhuncu svoje moći, jer zbog godišnjih odmora manje je ljudi, samim tim imate manju konkurenciju i sve može biti vaše, a na vama je da sednete i u miru svog radnog mesta uđete u problematiku i iznedrite rešenja ili ideje koje vašem genijalnom umu i jesu svojstvene, a koje traže red, mir i tišinu, da bi se mogle rađati. Kad drugi dremaju, vi ste prava mašina.

Finansije su vam manje bitne od lične potrebe za promocijom. Vas hrane pohvale i nagrade, a toga će biti posle ovog mirnog perioda u kom delate vredno. Očekujte salve ljubomore i niskih udaraca, i to od onih sa najnižih položaja koji vam se nikad nisu činili opasnim. Ono što može da vas oraspoloži je potencijalno dobra slika što se finansija tiče, tako da bi Mars ulaskom u znak Raka vama mogao da donese neke (ne)očekivane prilive novca. Na vama je samo da prepoznate odakle bi novac mogao da dođe, i jednostavno - da ga uzmete za sebe!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Stabilna i lepa veza u kojoj ste trenutno, potrajaće. Sasvim se zadovoljni,prvenstveno spoljašnjim izgledom koji je srazmeran unutrašnjoj lepoti, a vi volite balanse. Seksipila ne nedostaje, jer nije dovoljno imati izgled, vi volite kad je i on izbalansiran sa harizmom. U ovoj vezi ne zna se ko je vođa,ko je više voljen,jednostavno ste dobar par. Savetujemo, da veza ne bi upala u monotonu, malo mašte, promene mesta gde ste intimni, avanturu u kolima van grada, recimo. Ili, motel u zabiti, a vi igrate igru zavođenja. Igru uloga? SM možda? Kad ste već tako dobar spoj, istražite se na svim poljima i igrajte se.

Ako bude ikakvih problema u vašoj vezi samo jedna stvar će vam pomoći, a to je tolerancija. Ako partner nije tolerantan, onda bar vi budite. A problemi bi mogli da se jave tek u poslednjih 5-7 dana meseca, do tada sigurno ima da uživate u čarima ljubavi!

Ako ste slobodni:

Rado biste da zavedete nekoga, ali mrka kapa još neko vreme, bar dok delovanje Marsa u znaku Raka ne prođe. Zapustili ste i izgled, jer nekako vam smeta sva ta fama oko spoljašnje lepote i želeli biste da vas primete jer imate nešto pametno da prozborite o mnogo čemu. I kao da se inatite i čekate da ta osoba naiđe i naleti na vas, dok vi pasivno posmatrate svet oko sebe. Savetujemo da se potrudite oko svega i vi sami, jer ne pada ništa s neba. Doduše, nekad nekom i padne,ali valjalo bi da malo  i sami poradite na svojoj sudbini, i da verujete sebi da vi to možete. Svi možemo, a potrebna je volja.

Zato, u toalet na ulepšavanje!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Gojaznost preti, jedete zbog nagomilane frustracije i nerazumevanja okoline, sve više se povlačite u sebe i na putu ste ka depresivnom. Razgovor sa osobom od poverenja ili stručnom osobom bio bi od velike pomoći. Pre nego krenu i svi drugi problemi uz ove. Dakle ishrana i stres na minimu i bićete mirni!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

1, 11, 17, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!