Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Drage Vage,
Merkur će 3. juna krenuti direktno, što će se na prvom mestu odraziti povoljno na vaš platni promet i finansije uopšte. Nakon toga ćete uspeti da dobijete podršku koju ste očekivali za nastavak jednog važnog projekta, a koja je kasnila zbog nepovoljnih okolnosti. Poboljšaćete odnose sa inostranim partnerima o obaviti ranije odložena poslovna putovanja i sastanke. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno i otežaće vam razvoj planova na poljima zabave, u kreativnim projektima i ugostiteljstvu. Zahvaljujući veštim potezima potpomognutim trigonom Merkura sa Plutonom, prikupićete neophodna sredstva i novac za završetak važnih i prioritetnih radnih zadataka. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca i usmeriće vas ka pregovorima sa inostranim partnerima u vezi pokretanja novih trgovačkih poduhvata, u čemu ćete imati uspeha. Trigon Sunca sa Saturnom uticaće na vaše nadređene da vam pruže poverenje i dodele rukovodeći položaj u razvoju jednog velikog projekta koji se odnosi na inženjersku struku ili na moderne tehnologije. Očekuje vas uspeh i u oblastima javnosti.

Sunce će 21. juna ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i bićete spremni da preuzmete viši stepen odgovornosti. Biće vam povereni važni zadaci od strane nadređenih koji vam mogu doneti napredak u karijeri. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca, što će vam doneti početak saradnje sa osobom koja će biti spremna da vam pruži podršku, poveže vas sa važnim ljudima koje poznaje iz poslovnog sveta, a to će se pokazati kao obostrano korisna saradnja. Mars će praviti sekstil sa Saturnom 29 juna, što će vam doneti značajan napredak u razvoju velikih projekata, uspeh na polju javnosti, kao i dugoročno angažovanje na tehničkim projektima koji su vezani za IT.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, komunikacija, usluga, prava, ekonomije i obrazovanja.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Mars i Jupiter prolaze kroz vaše polje ljubavi i braka i donose vam više dinamike u odnosima sa partnerom. Pokazaćete inicijativu i umećete da motivišete voljenu osobu da vam se pridruži u zajedničkim akcijama. Imaćete više zabave, a možete da planirate i zajedničko putovanje koje će vam prijati i omogućiti da se opustite i budete zajedno i bliski.

Mars će praviti sekstil sa Saturnom pred kraj juna, što će vam omogućiti da nađete nove vidove zabave i da slobodno vreme iskoristite nalazeći kvalitetne načine da se posvetite voljenoj osobi. To će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu. Nova zajednička interesovanja će vam zaokupiti pažnju. Otkrićete da oboje možete biti izuzetno kreativni u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Pažljivo ćete birati s kim ćete se upoznati i s kim ćete provoditi svoje slobodno vreme. Biraćete uglavnom osobe koje velikim delom ispunjavaju vaše kriterijume i koje su na prvom mestu komunikativne, otvorene i iskrene, sa smislom za humor. U trećoj dekadi juna ćete upoznati nekog ko će vam istinski privući pažnju i pružiti vam naklonost. Ubrzo ćete se bliže upoznati i doći do obostranog zaključka da jedno drugom odgovarate i fizički i emotivno. Moguća je emotivna veza.

Starije Vage će tačno znati šta žele u ljubavi i neće pristajati na kompromise. Strogim kriterijumima ćete udaljiti od sebe svakog ko ne može da vas prati. Upoznaćete osobu koja je strastvena i inteligentna i koja će biti otvorena na vezu sa vama.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Prva polovina juna vam donosi stabilno zdravlje. Provodićete više vremena u prirodi i upražnjavaćete rekreativne vežbe kad god budete bili u mogućnosti. Vaša kondicija će biti u porastu. Sredinom juna će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom, što će izazivati sklonost alergiji. Izbegavajte duži boravak na jakom Suncu i zaštitite se od uboda insekata. Više odmarajte.

Potrebno je da promenite nešto u vašoj ishrani i da se hranite zdravije. Umanjite unos namirnica koje sadrže višak masti, šećera, kao i konzervirane namirnice i mesne delikatese. Uglavnom jedite povrće kao što je paprika, šargarepa, brokoli, tikvice i sočivo. Od voća jedite banane, borovnice, brusnice i smokve. Uzimajte magnezijum i B vitamin. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

6, 11, 17, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.