Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Ovaj mesec će vam obeležiti Venera u znaku Raka, kao i Mars u Bliznacima tokom kraja meseca. Šta da očekujete, ako ste krenuli nedavno sa nekim novim poslovima, unapredili ste ili promenili nešto u vašem poslovanju, već ovog meseca biste mogli da očekujete neke dobitke, neke nove finansijske prilive. Ako do sada niste, onda u prvih 15-20 dana uradite nešto novo, što bi u budućnosti moglo da vam donese dobitak. Vidite i sami, ili ćete naplatiti nešto iz prošlosti, ili ćete uraditi nešto za budućnost, jako zanimljiv mesec bi mogao da bude. Finansijski biste trebalo da stojite bilje nego prethodnih par meseci, trebalo bi konačno da vam se isplati ono što ste prethodnih meseci radili. Ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa poslovima, na poslu sa kolegama i šefovima. Prilike su jako dobre, Jupiter je vladar vašeg posla, i daje vam šansu da naplatite vaš rad. Budite vredni, stupajte u kontakt sa što je više moguće ljudi koji bi vam mogli biti od koristi, a i vi njima. Sklapajte ugovore, pregovore, dogovore. Što više komucirate i sarađujete sa drugima, veće su šanse da napredujete, da se popenjete na viši poslovni nivo. Od 18. Merkur kreće u retrogradni hod, pa će tada biti malo lošiji poslovni period, zato iskoristite period pre toga da pobedite!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Možda malo lošiji period dolazi, pa treba da se spremite da ga pregurate na najbolji mogući način, sa što manje nerviranja i stresa. Tokom meseca, a naročito u poslednjih 10-ak dana postoje šanse za obostranim izlivima ljubomore, kako “u lice” tako i ono opasnije “u sebi”. Dakle može se desiti da partner posumnja u vas, u vašu odanost, ali isto tako i vi u partnerovu. Naravno, bolje bi bilo da je ovo drugo slučaj, da vi sumnjate u partnera, pošto biste već krajem meseca mogli da ohladite glavu i da shvatite da su ljubomorisanja bila bez razloga, da je sve iskonstruisano u vašoj glavi. Postoji mogućnost da se pojave i nesporazumi zbog običnih, svakodnevnih životnih sitnica, na vama je da iskontrolišete te situacije, i da se sve završi samo na par razmenjenih rečenica. Pripazite se da ne napravite scene, svađe, dok ste u društvu, to bi moglo da ostavi dubok ožiljak u vašim odnosima. Dakle, ako vidite da dan nije počeo dobro, radije ostanite kod kuće u vaša četiri zida!

Ako ste slobodni:

Venera, planeta ljubavi, je ovaj mesec uz vas i pomoći će vam koliko god je to moguće da nekoga osvojite. A to bi, pošto se Venera smestila u kući posla, veoma moguće da će se desiti na poslu, školi, fakultetu, u zavisnosti od toga gde provodite najviše vremena. Ako ne uspete na poslu, onda ćete priliku pronaći na nekom javnom mestu. Dakle, gde god ima više ljudi, tu vrebajte svoju šansu. Moguće je da ćete upoznati baš onakvu osobu o kojoj ste sanjali. A snovi se često ostvaruju, verujte nam! Ispostavili se da ste upoznali Škorpiju, Strelca ili Ovna, onda stvarno imate velike šanse za jedno duuugo ljubavno iskustvo. Ovaj mesec se manite upoznavanja preko socijalnih mreža, interneta… potrebno je da se krećete među ljudima, da biste bili primećeni!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Tokom celog maja na vas će pozitivno da utiče Jupiter u znaku Lava, tako da nema potrebe da se brinete. Bićete zdravi i pravi, ali to nije razlog da se opustite i ne mislite o vašem zdravlju. Znate i sami da je to najvažnije bogatstvo koje posedujete. Zato dajte sve od sebe da malo više povedete raćuna o zdravijoj ishrani, trošenju viška kalorija, manjoj količini stresa kojom bombardujete vaše telo. Odlično će vam doći da ovaj mesec (a i tokom proleća i leta generalno) unosite što više povrća, više čajeva a manje kafe. Ko ima problema sa vidom, kome se povremeno muti u očima obavezno neka poseti lekara.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

2, 7, 13, 28, 29

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!