Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Ovo je mesec u kome ćete se orijentisati na svakodnevne obaveze sa više odgovornosti. Bićete motivisani poboljšanjem finansijske situacije što će doprineti osećaju sigurnosti. Raste vam samopouzdanje, ali time i jača mogućnost greške ili previda.

Atmosfera na radnom mestu je dinamična i zahtevna, ali vam to neće smetati jer su određene stvari prešle u rutinu. Tranzit stelijuma kroz znak Riba odgovara umetnicima, medicinskim radnicima, farmaceutima i turističkim radnicima. Ali, gotovo svi treba da se čuvaju na području komunikacija i usmene i pisane korespodencije. Trenutno je najlošiji uticaj u oblastima vezanim za transport, saobraćaj i trgovinu. Budite spremni na vraćanje robe i na reklamacije. Nemojte se oslanjati na kolege. Sami sve proverite bar dva puta jer će greške koje se podvuku najviše uticaja imati upravo na vas. Jednostavnije rečeno, vi ćete biti krivi za sve što se desi bez obzira na ostale učesnike. Izbegavajte kupovinu tehnike pa čak i ako to radite zbog posla jer je kvalitet onoga u šta sada ulažete veoma sumnjiv.

Imaćete priliku da se rešite nekog duga. Ali, isto tako i da uđete u drugi dug.

ljubavLJUBAV

Duge veze su na prekretnici. Moraćete prihvatiti odgovornost u odnosu. Možda ćete promeniti unutrašnji stav prema partneru. Naizgled stvari su idealne i teže da se odvijaju na zadovoljavajući način.

Na kraju meseca ispostaviće se da ste u ljubavi ipak morali da napravite ustupke i da se nečemu prilagodite. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas sudbonosni događaji. Poznastva koja se sada dese su karmičke prirode, a u vezu se može ući vrlo lako i bez mnogo odlaganja. Bez igri koje su inače u ovakvim situacijama prisutne. Ipak, neophodno je, takođe, razumeti da ste u martu skloni da idealizujete osobe koje sretnete, da stvorite mistifikovanu sliku o odnosu ili da sami sebe prikažete u svetlu koje nije objektivno. Neke Vage će imati kontakt sa osobama iz prošlosti, a neke će ponoviti lekciju kroz istu situaciju u kakvoj su već bile.

zdravljeZDRAVLJE

U ovom periodu treba da bude naglašena briga o zdravlju i izgledu. Stelijum planeta može da ukaže na određene zdravstvene smetnje, ali i na tendenciju ka hipohondriji. Zato, sve proverite više puta.