Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za mart 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za mart 2022.

Drage Vage,
Konjunkcija Merkura sa Saturnom 2. marta će vam omogućiti da pokrenete realizaciju planova povezanih sa oblastima dizajna, projektovanja, arhitekture i inženjerskih poduhvata. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da obezbedite sve što je potrebno za velike poslove kao što su građevinski radovi i proizvodnja mašina i alata. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnosti za uvođenje novih usluga koje će privući veći broj korisnika i uvećati vašu zaradu. Poboljšaćete saradnju sa osobama na visokom položaju i sa finansijskim institucijama. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije gde će praviti konjunkciju. Dobićete nove kreativne ideje koje ćete početi da razrađujete u saradnji sa još jednom ili više osoba koje imaju izražen osećaj za aktuelne trendove i potrebe klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem, prosvetom ili oblastima zabave. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab i to vas upozorava da pažljivo proverite planove i dogovore u vezi novog programa usluga jer će se to odvijati otežano.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta će vam omogućiti da uvidite i ispravite eventualne nepravilnosti u organizaciji aktuelnih radnih zadataka. Imaćete dobar osećaj za želje i potrebe vaših klijenata, što će vam doneti uvećanu zaradu ako se bavite oblastima lepote. Kvadrat Venere i Marsa sa Uranom će prouzrokovati neočekivane poremećaje u platnom prometu i izazvaće zastoje, zbog čega će kasniti realizacija prioritetnih zadataka. Izbegavajte da se zadužujete. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna i usmeriće vas na sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava. Sa aktuelnim partnerima i saradnicima ćete učvrstiti odnose. Očekuje vas uspeh u oblastima javnosti. Rešićete važne pravne obaveze.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, usluga, javnosti, pravosuđa, komunikacija i trgovine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Vodolije i konjunkcija sa Venerom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će pojačati vaša osećanja. Imaćete više zabave, zajedničkog vremena i aktivnosti. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu. Više nego obično ćete se oslanjati jedno na drugo u važnim stvarima.

Druga polovina marta vam donosi nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. U vezi toga ćete imati različite predloge i biće vam teško da se dogovorite, što će dovoditi do napetosti. Tek krajem meseca ćete uspeti da postignete kompromis oko toga, nakon čega ćete uneti stabilnost u vašu vezu. Posvetićete se ostvarenju ciljeva sa entuzijazmom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi novo poznanstvo i snažnu obostranu privlačnost sa osobom koju ćete upoznati na jednoj zabavi, a koja će se svojom originalnošću razlikovati od većine ljudi koje poznajete. Ući ćete u intimne odnose i u slobodan tip veze. Vaš novi emotivni partner će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Ono što će vam smetati u ovoj vezi je što je vaš partner navikao da daje sebi previše slobode. To će biti iskušenje koje možete da prevaziđete ako se potrudite.

Starije Vage će upoznati privlačnu i zanimljivu osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tema. Vaša simpatija neće biti spremna za emotivno vezivanje ali ćete moći da se viđate, izlazite, zabavljate i da imate intimne odnose. Pristaćete na to.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Jupiterom u vašem polju zdravlja, počećete da praktikujete nove metode zdravog života koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta, a popraviće vam se i fizička kondicija. Koristilo bi vam da počnete da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u vidu joga vežbi uz meditaciju. To će vam doneti stabilnost.

Namirnice bogate vlaknima vam se preporučuju za ishranu. To će imati pozitivan uticaj na vaše varenje i kardiovaskularni sistem. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite jabuke, kruške i suve šljive. Lanene i čia semenke i badem uzimajte kao dodatak jelima. Mlečne proizvode, meso i hleb uzimajte umereno. Jedite crnu čokoladu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za mart 2022.

2, 6, 10, 17, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.