Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Vi ste u dobrom poslovnom periodu. Kao svaki vazdušni znak, dobro se osećate kada vam na poslu sve ide od ruke. Vodolija će vam biti najbolji saradnik i sa njima morate da napravite dobar  poslovni dil. Mada vi imate i dobru karmu sa Jarčevima i Bikovima. Za sada je dobro da se okrenete ovim saradnicima i napravićete sigurno nešto što se zove dobar posao. A jednoj Vagi više i ne treba. Putovaćete dosta tokom meseca, mada sada je bolje da pravite posao u svom gradu ili zemlji. Nezaposleni će imati šansu da rade nešto kreativno i nesvakidašnje. U svakom slučaju, ovo je jedan od boljih meseci u godini za Vage.

ljubavLJUBAV

Uzbudljiv socijalni život, okruženje, velike mogućnosti za izlaske i druženje može jednu Vagu da dovede do osobe koja će biti prava ljubav i emocija u ovom trenutku. Neće vam biti dosadno sa Lavom, Rakom ili Vodolijom. To su slične energije koje vama otvaraju put za emocije. Treba da shvatite druženje ozbiljno, jer ćete biti u prilici da ostvarite iz prijateljstva ljubav. Vage u braku ili vezi su u opoziciji sa partnerom. Ne razumevanje, povišen ton, svađa, nesloga i disharmonija nisu sigurno put u srećni život. Morate da se preispitate šta vi želite i šta vaš partner može od toga da vam pruži.

zdravljeZDRAVLJE

Možete imati problema sa stomakom i bubrezima. Čak ne bi bilo loše da se i štitna žlezda pregleda.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!