Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Drage Vage, septembar je mesec kada se kod vas dešavaju bitni preokreti, nagli skokovi u svim aspektima života,i uglavnom idu nabolje. Silna energija koju Sunce šalje, a trenutno je u 12.koći, pomaže vam upirući svoje moćne zrake ka boljitku vas i vašeg okruženja, dajući preko potrebe energije. Pritom, daće vam smernice dok tragate za pouzdanim partnerima u poslu, istovremeno darujući vam intuiciju i da prepoznate ko je za izbegavanje i ko vam ne želi dobro.

Unutrašnji vaš potencijal dugo je čamio i čekao svetlost dana. Planete su se  ovoga puta sjajno postavile, Sunce i Jupiter su u opoziciji sa vašom kućom rada, ali to vas zapravo podstiče na kreativnost i mozganje, u čemu će vam bitno pomoći Jupiter koji je u Devici i koji će uskočiti ako nastanu problemi.

Finansije stagniraju početkom meseca,ali dolazi do poboljšanja an bankovnom računu vec u drugoj dekadi meseca, kad Venera, izlazeći iz svog retrogradnog stava, “krene napred”. To će vam dodatno dati vetar uleđa,osetićete navalu dobre energije i sjajno ćete iskoristiti sve što vam se nudi. Vas u ovom mesecu doživljavamo kao medu koji  se probudio iz zimskog sna!

I biće to itekakvo buđenje!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Ćudljiva Venera dominira još neko vreme,i taman kad smo pomislili da će krenuti dalje, stiže na njeno mesto ćudljiv Merkur, retrogradan kao što je i ona. Već znate i sami, nema mrdanja dok je takva situacija, za vas nezadovoljne u vezi. Ne menjajte ništa, nezadovoljstvo probajte da okrenete u svoju korist.

Vi kojima prija sadašnji partner,ipak se primirite i čak savetujemo ređi kontakt zbog mogućnosti oštrih sukoba koji bi bukvalno proizašli iz najbezazlenije konverzacije, krajnje neočekivano. Nije vreme idealno za romansu, pa gledajte da vam septembar prođe nekako. Radije se bavite nekim poslom, ili pokušajte sa vežbanjem, to će vam izbaciti nakupljenu anksioznost kojoj ste veoma skloni. I nemojte da to radite sa partnerom. Merkur će se začas okomiti na vaš međusobni odnos.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vage ovog meseca biće posebno privlačne suprotnom polu, posebno Vage koje su se u poslednje vreme vidno prolepšale, koje su radile na sebi i koje znaju čime da privuku pažnju. Ipak, vrlo ste frustrirani i prepuni ste nekog neobjašnjivog besa, pa umete da taj utisak koji o sebi stvorite na prvu loptu začas zamaglite svojim nervoznim zajedljivim komentarima i nezainteresovanošću.

Planete su trenutno nevoljne da pomažu zbog svog retrogradnog stava, pa savetujemo da se oslonite na snagu svoje ličnosti i borite se sa samim sobom i sa tim unutrašnjim demonom koji vas bitno menja i oscilira vam raspoloženja. Bićeto teška, možda i uzaludna borba, ali gledajte to kao trening za ubuduće. Sudbina može biti u vašim rukama velikim delom. Samo je potrebna vaša unutrašnja snaga da izađe na površinu kako biste je spoznali. Vaša introvertnost je krivac što to teško ide.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Zdravi jeste, na prvu loptu. Aktivniji ste nego ranije, poslušali ste naš savet, a svi vi ostali, vreme je da i vi poslušate, sva nakupljena loša energija i anksioznost biće daleko podnošljiviji nakon treninga, i to nakon prvog već!

Ne zaboravite hidrataciju, jedan od osnovnih faktora za podizanje dobrog raspoloženja i za jačanje tela je voda. Obična voda, bez ikakvih dodataka. Ne nasedajte na reklame, voda je nabolja bez ikakvih aroma i boja. Hidrirajte se i spolja. Nabavite malu flašicu s pumpicom i s vremena na vreme poprskajte lice, osetićete se kao da ste upravo izašli ispod tuša.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

8,10, 12, 23, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!