Najnovije na sajtu

Venera u znaku Jarca, dispozitor u Škorpionu

Venera ima primarnu ulogu da natusu obezbedi zadovoljstvo, vlada Bikom i Vagom. Bik je čulni znak, znak udobnosti i hedonizma dok je Vaga više okrenuta formi i spoljašnjem efektu i publici. Kada je planeta koja vlada čulima u znaku Jarca, znaku opreza, čekanja i distance kako ona postiže zadovoljstvo? Valjda na jedvite jade, i dali je to uopšte zadovoljstvo ili se rukovodi interesom. Dugoročnim ulaganjem...

tanja-v

Ova Venera ne zna da daje, ona uzima i što se više trudi da uzme, šanse da postigne sreću su manje. Ova Venera kontroliše, ne zna da se da i prepusti. Ima interes, u svemu je sistematična i spora.

A dispozitor je vodi u znak svog izgona. Marsovo i Plutonovo carsvo. Škorpion ne voli Veneru, sem kada je u pitanju sex. Te je on koristi kao objekat a ona pokušava da ga kontroliše, ili manipuliše dajući mu ono što mu nedostaje. On zna ovo, ali mu to nije važno sve dok najniže porive u sebi može preko nje izkanalisati. Nagomilanu energiju isprazniti i time ostaviti prostor za normalno funkcionisanje u drugim oblastima.

Tužna je ova Venera, ali zna šta hoće. Ili joj treba društvena pozicija, ili gradi karijeru. U svakom slučaju ima neki interes. Ovaj interes vodi je u izgon i nezadovoljstvo.
Ovo je hendikepirana Venera koja plaća neke karmičke dugove te bi se mogla zaljubiti u bol i patnju.

Poziva se na čast i trezvenost a završava u Škorpionu (sex na silu)
Postaje osvetoljubiva, opsesivna ili u strahu da će biti napuštena glumi ono što ne bi smela nanoseći time samoj sebi štetu.
Poseže za magiskim sredstvima, ritualima koji će joj obezbediti kontrolu nad suprotnim polom. Ovo dovodi do nesagledivih posledica, u vrlo lošoj postavci i do tragedija. Ovo su vrata koja vode u pakao…

Venera je bila udata Hronosa a zadovoljstvo je pronalazila sa Marsom.

Ovo je loše vreme za Veneru. Loše vreme da se uđe u brak, da se započne veza. Da se probude čula i senzualnost.

Ključna reč za Veneru je ,,ja imam,, a za Jarca ,,ja koristim,, za Škorpiona ,,ja želim,,

Mnogi parovi će biti na ispitu u postelji jer se ne postiže zadovoljstvo na normalan način. Žena je u ovakvoj situaciji u lošijoj poziciji jer je u lošem znaku za sebe. Sve će ići sporo i traljavo a na kraju od toga neće biti ništa. Muškarac je u nešto boljoj situaciji jer Venera Marsa iz Vage vodi u znak ezaltacije. Te će on obaviti posao a ona će to raditi iz odgovornosti, ili radi očuvanja pozicije. Time sebi nanosi štetu, postaje nesigurna, ljubomorna i posesivna. Upada u klopku i postaje ranjiva.
Mladi bračni parovi u braku sada mogu doživeti duboko nezadovoljstvo, ili neće imati vremena jedno za drugo. Neko će biti bolestan, ili će se previše raditi. Ona će biti umorna a on nezadovoljan… I varijacije na ovu temu.

Rezultat: traženje zadovoljstva na drugom mestu. A ne nalazi se ni tamo… Nigde.
Stariji bračni parovi su u prednosti, kao i svi oni koji umeju da ČEKAJU.

Zato, devojke ČEKAJTE…
Ako vam se nešto traži – ne dajte…

Bar do februara kada će se po dispoziciji Venera naći u Ovnu. A onda ni same nećete izdržati…

Voli vas vaš astrolog,

Tanja Joksimović
0901/888-889 lok 22