Najnovije na sajtu

VENERINA JANTRA

POSEBNO MOĆNA U VREME KAZIMI KONJUKCIJE KOJA SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE. OVE GODINE DOGODIĆE SE:

11. januara 2014 u 13:24

Venera je u kazimi konjukciji sa Suncem. Venera je simbol sklada, ljubavi i odnosa. Ravnoteže, harmonije i zone komfora. Povezuje se sa ženskom seksualnošću i sposobnošću uživanja u nečemu.

venerina-jantra
Vrlo često je nosioc luksuza, novca i blagostanja…
Na unutrašnjem nivou simboliše ljubav prema istini.
Venera je i poklon, kakve poklone primamo i kakve dajemo…

Venerina jantra se koristi kada postoji poremećaj vezan za drugu čakru.

Tada se taj poremećaj odslikava na probleme sa zdravljem koji se odnose na reproduktivne organe, kožu, oticanje, bubrege, timus, regulacija horomona. Venska cirkulacija i grlo. Materica, jajnici, lumbalni deo.

Poremećaji povezani sa loše postavljenom Venrom su atrofija, bolesti bešike, nadimanje izazvano poremećajem žuči. Prehlade, ciste, dijabetes. Poremećaji u ishrani. Fistule, izrasline. Np Venera kvadrat Jupiter-masnoća u krvi, poremaćj u ishrani usled pretrivanja… Otok vrata, gojaznost. Osipi, sterilnost. Upale krajnika, pod pritiskom teških aspekata od malefičnih planeta nosi i tumore. Venerične bolesti uopšte…

U karakteru daje crtu lenjosti ako je loše aspektovana, ili letargiju.Ekscentrično ponašanje, situacije koje se ne mogu kontrolisati u emotivnom životu.

Na nekom drugom nivou, loše aspektovana ili loše pozicionirana Venera daje nedostatak ženske energije, probleme sa novcem, nedostatak ravnoteže, probleme u ljubavi..

Venerina jantra stimuliše sklad i ravnotežu.
Korisna je kod unutrašnjeg nemira i problema sa finansijama, vlasništvom…
U pubertetu kod devojčica, ili kada devojčica ima problem sa ocem. Loših odnosa sa majkom.

Venera je vezana za znak Vage i Bika, u Biku Mesec egzaltira te kod finansiskih problema naročito je važno da natus POPRAVI ODNOS SA MAJKOM. Dok kod problema u odnosu, u Vagi Saturn egzaltira, POPRAVI ODNOS SA OCEM.

Venerina jantra je korisna kod problema sa izgledom, samopouzdanjem. Kod problema sa gojaznošću. Kad je osoba previše gruba i direktna. Kod trudničkih bolova…
Kada osoba želi da kod sebe razvije samilost,odnos pun nežnosti i ljubavi sa nekim. Kada želi da popravi stanje u braku, u vezi… Kada želi da razvije kod sebe umetničke potencijale i kreativnost.
Da postane popularna… Da privuče odgovarajućeg partnera.

Jačanjem ravnoteže u sebi jača se i imuni sistem a time i zdravlje.
U domu vlada spavaćom soboma i jugoistočnim delom stana.

Kod većih problema sa zdravljem može se postaviti i ispod kreveta.

Mantra: Om namo bhagavate parašuramaja

Dok je Venera u kazimi konjukciji sa Suncem moguće je da putem, meditacije, molitve ili meditacije u TO VREME rešite neki od ovih problema koji su gore navedeni, AKO IH IMATE.

venerina jantra

Između 13:00 i 13:30 bilo bi dobro da gledate u jantru i da izgovarate mantru. Ili je jednostavno držite u ruci i vizuelizujte kako se vaši problemi rešavaju u njenom prisustvu.
KOPIRAJTE JE, I ISECITE, ILI PREBACITE u folder My pictures u vašem računaru te je možete uvek koristiti kada vam je potrebna.
Ako imate posebne želje morate ih jasno definisati. Zapišite na pozadini jantre svoju želju i u ciklusu od jedne do druge kazimi konjukcije, UZ REDOVNU UPOTREBU JANTE, vaša će se želja ostvariti.

Neka Vas prati sreća i blagostanje!

0901/888-889 lok 22

Vaš astrolog
Tanja Joksimović