Najnovije na sajtu

Vodolija – godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2021.

Drage Vodolije,
Nova 2021. godina će započeti sa ulaskom Marsa koji vlada vašim poljem posla u znak Bika, gde je u izgonu. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Više ćete biti orijentisani na rad od kuće i aktivno ćete tragati za načinom da započnete sopstveni posao ali nećete imati potrebnu podršku i sredstva. Ako se nalazite na rukovodećem položaju bićete opterećeni zahtevima i obimom aktuelnih radnih zadataka i nećete moći da ostvarite dobar kontakt i koordinaciju sa podređenima, što će dovoditi do napetosti u odnosima na poslu i do kašnjenja u postizanju planiranih rokova. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i pojačaće vašu potrebu da neke stvari u svom poslu radite na svoju ruku i da isprobavate nove metode rada ali vam to može doneti nesuglasice sa nadređenima, zastoje, čak i gubitke. U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom i jedan važan projekat neće biti dovršen u roku zbog neočekivanih smetnji. S druge strane od februara do kraja aprila imaćete uspeha u oblastima zdravstva, u kreativnom radu i u investicijama.

Jupiter će od sredine maja do kraja jula boraviti u znaku Riba i pozitivno će uticati na vaše polje finansija. Naći ćete način da uvećate saldo na vašem računu i imaćete dobar osećaj za investicije. Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će dovesti do ozbiljnih napetosti i razilaženja u interesima sa pojedinim poslovnim partnerima, a ući ćete i u nesuglasice sa nadređenim osobama. Budite pažljivi u javnim nastupima. Od avgusta do kraja oktobra bićete vešti u poslovnim akcijama i očekuje vas uspešan period u oblastima javnosti i trgovine. Mars će tokom novembra i decembra prolaziti kroz Škorpiona gde je jak i doneće vam priznanja, dobitke i napredak u karijeri.

Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju zaposlenje imati u oblastima zdravstva, u inženjerskoj struci, građevinarstvu, IT sektoru i u pravosuđu. Povoljni periodi za zaposlenje su vam april, juni, septembar i novembar.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2021.

Ako ste u vezi:

Od januara do maja imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i u svemu ćete se dobro razumeti. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i neobaveznim temama, što će vam donositi dobro raspoloženje i pojačati vašu motivaciju da ostvarite ono što se dogovorite. Sredina godine će vam biti naporna jer ćete vaš partner i vi imati različite potrebe.

Od avgusta do sredine septembra uložićete zajedničke napore u rešavanje onoga što vam stvara nesuglasice u odnosu i jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do nemogućnosti ostvarenja jedne velike zajedničke želje. Mada ćete biti razočarani, to će vas usmeriti da više poradite na međusobnom poverenju.
Ako ste slobodni:

Početak godine biće vam naklonjen na ljubavnom polju. U februaru ćete upoznati osobu koja će vam otvoreno pokazati svoju naklonost i čije srce ćete osvojiti svojom otvorenošću na nova iskustva. Vaša nova simpatija neće hteti odmah da uđe u emotivnu vezu sa vama. Prvo će vam dati dovoljno vremena da je dobro upoznate i da budete sigurni da li jedno drugome odgovarate. Kako ćete se uveriti da ispunjavate uslove za skladan odnos, ući ćete u vezu sredinom avgusta.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja živi u drugoj državi početkom godine. Održavaćete odnos na daljinu i ubrzo će se pojaviti obostrane emocije. Do sredine godine ćete se više puta videti, a nakon septembra ćete ući u ozbiljnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2021.

Potrebno vam je više kretanja, fizičkih vežbi, kao i psihofizička relaksacija kako biste vaše zdravlje održavali stabilnim u narednih godinu dana. Preterana statičnost bi mogla da vam znatno oslabi imunitet. Tokom aprila, jula i oktobra bićete podložni virusnim infekcijama i biće vam osetljivi grlo, pluća, kardiovaskularni sistem, a moguće su i urološke smetnje.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da bude umerena i da sadrži dovoljno kalorija i vitamina. Jedite voće i povrće, najbolje sveže i presno. Od kuvanog povrća pripremajte grašak, blitvu i pasulj. Prijaće vam i kiseli kupus, kao i kuvani kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Integralne žitarice, pirinač, jogurt možete uzimati svakodnevno uz B i E vitamin.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za 2021.

3, 10, 16, 18, 25