Najnovije na sajtu

Vodolija – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Pa, realno gledano – vama će nastupajuća godina biti više nego solidna. Možda se nećete baš po svim pitanjima slagati sa bračnim partnerom, ali to je u većoj ili manjoj meri uobičajena situacija kod vas. Koliko vidim, uspećete da „neoštećeni“ kao par pregurate ovaj period. Kada su emotivne veze u pitanju, tu će biti povuci – potegni situacija, u suštini slaganje između vas dvoje je jako prisutno, ali je prisutno i to da oboje umete biti prilično bandoglavi čak i po nekim osnovinim pitanjima. Ono što je važno jeste da se vidi da ste povezani ljubavlju, pa će vas to uglavnom i čupati iz kojekakvih zavrzlama. Slobodnima ova godina nagoveštava dosta dobrog provoda, uglavnom ćete uživati i nećete biti baš mnogo spremni za neko ozbiljnije vezivanje. Ipak i za vas se može naći „ona prava“ osoba koja će biti sposobna da vas smiri.

Januar i februar donose Vodolijama miks ljubavi i prijateljstva, malo želje za obavezivanjem a mnogo provoda i mnogo neobaveznih avanturica. Moguće je da će se u januaru naći neko ko bi vas ozbiljno zainteresovao, ali iz nekog razloga sumnjam da ćete uspeti da profunkcionišete kao par, mada će vam ova osoba ostati da lagano „tinja“ u srcu. Vi koji ste u emotivnim vezama i brakovima, ne provocirajte partnera svojim flertovanjima i ne uplićite se u nešto tajno i sa strane, jer će jako brzo izaći na svetlost dana.

Mart i april ćete provesti u brzini od sto na sat. Imaćete periode kada će vas romantika drmati do kostiju, da bi već u sledećem trenutku bili spremni da sve ostavite i okrenete se nekom drugom. U suštini, ovo je period kada niste sigurni ni šta ni koga želite, dosta ćete lutati u svojim emotivnim relacijama i biti skloni da imate olako gledište na ljubav.

11

Maj je izvrstan mesec za one koji su u bračnim zajednicama naročito, jer ćete na lakši i lepši način uspevati da se dogovorite sa partnerom o svemu, a porast ljubavi će biti više nego očigledan. Zato će jun zapapriti čorbicu slobodnim Vodolijama, jer će se ona neka fatalna osoba pojaviti, spremna da vas izuje iz cipela i zagorča vam život. Zašto zagorča? Pa zato što ćete biti svesni da ste se zaljubili kao zmaj, a naravno – ništa neće funkcionisati po vašim željama i kako treba. Jun je onima u vezama i brakovima ispunjen ljubomorom i prebacivanjima. Najbolje bi bilo da se usmerite na svoj odnos i da ne dozvolite dušebrižnicima sa strane da vam kroje život.

Jul i avgust su dušu dali za sve. Slobodne Vodolije će imati bogat društveni život, bićete okrenuti prijateljima, putovanjima, zabavi – sve u svemu, provod vam je više nego zagarantovan. Kroz sve ovo će se mešati strasti i sklonost ka avanturama, pa je malo verovatno da ćete imati želju za smirivanjem. Doduše, baš u avgustu neko vam može opasno zagolicati srce, a ja smatram da bi ovu osobu itekako trebalo zadržati kraj sebe. Zauzetima povoljno vreme i lepi trenuci.

U septembru Jupiter prelazi u znak Vage i davaće podršku vašim planovima. Doduše, možda vaši planovi (ako ste u emotivnoj vezi) i nisu da se obavežete za nešto trajnije, ali partner će baš to imati na umu. Pojedini pripadnici ovog znaka ulaze u vreme kada moraju jasno i glasno da kažu da li su spremni na zajednicu i brak. Kod onih u brakovima je ovo trenutak za proširenje porodice i za dolazak na dnevni red nekih bitnih pitanja. Oni koji su ostali slobodni do oktobra, neka se sa svojom slobodom oproste. Osoba sa kojom ulazite u emotivni odnos jeste baš po vašoj meri i vreme je da se sredite i smirite. Uživajte u ovoj, za vas izuzetno povoljnoj 2016-oj!

Izvor: Moj Astrolog