Najnovije na sajtu

Vodolija – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Ovnovima, Devicama i Strelcima Najgore ćete se slagati sa: Ribama, Lavovima i Blizancima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Godina za koju bismo ukratko mogli reći – ništa novo, ništa posebno. Hajde da pokušamo da je malo razveselimo, da damo par saveta koji bi mogli da to preokrenu u „super godina“. U vezi ste – malo se oslobodite, pa dok ste sa partnerom recite koju reč koju odavno niste rekli, pričajte mu kako ga volite, dajte što više komplimenata, budite dosta otvoreniji nego do sada. Svima to prija. Oni kojisu tek stupili u neke veze, ili su tek ušli u brak, Zvezde predviđaju produbljivanje veze, tako da možete da budete bezbrižni, samo radite na vašoj vezi i koliko god da uložite – još više će vam se vratiti.

ljubavni-horoskop

Ono što je jako zanimljivo za ovu godinu, predviđa vam se kontakt, vođenje ljubavi, seks, nazovite to kako god hoćete, znate o čemu pričamo, sa nekom osobom sa kojom ste redovno u kontaktu! Osobom sa kojom vam do sada to nikako ne bi palo na pamet. Da li je to prijatelj, kolega sa posla, iz škole… ne znamo, ali vi ćete saznati, verovatno polovinom godine ili u poslednja tri meseca 2014. Seks za jedno veče ili ne, vi ćete sami da odlučite… Šta god da odlučite i uradite, lepo je saznanje da vas nešto takvo čeka. Neki drugi će imati šansu za tajnu vezu a vi samo za seks… divno.

Oni koji u ovu godinu ulaze kao samci imaju velike mogućnosti da ne budu dugo sami, a romantčni momenti su mogući sa osobama koje su vam još ranije privukle pažnju, možda niste zaljubljeni u njih nego su vam se samo svidele. Iskoristite takve prilike, setite se ovoga što pišemo kada dođete u takve situacije.

Vodolije će biti naklonjene osobama koji pripadaju znacima ovna, devicama i strelcima, a treba izbegavati bilo kakve kontakte sa vodolijama, ribama i blizancima, čak i one gorepomenute kontakte za jednu noć.

Tokom godine ćete imati jedan period za vreme kog ćete dobiti manje pažnje nego što ste navikli da dobijate, ali to će biti vezano za neke zdravstvene probleme koji će da muče partnera. Zdravstveni problemi, ne brinite, proći će, a mogu da budu sitnice tipa nervoza i stres, umor, neke prehlade ili virusi. Ništa posebno, ništa za brigu.

Sve u svemu, dolazi godina koja neće biti loša, ali ništa bolja nego godine do sada. Na vama je da uživate u svakodnevnoj romantici i ljubavi koju imate!

Vodolije, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!