Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Stelijum planeta je u dobrom aspektu ka vašem Suncu, ali u kvinkusu ka vladaru Sunca.
To bi moglo značiti da će nečija inicijativa, hrabrost i preduzimljivost u početku delovati kao nešto što je poželjno ili što vam je od pomoći. Može da vas istakne ili da vam da dodatno samopouzdanje usled podrške koju primate, ali u vremenu ovu podršku gubite ili se morate nečemu prilagoditi da bi je održali. Početni entuzijazam i oduševljenje moraće da splasne i tek kada gotovo odustanete od cilja, u jednom danu donećete odluku, krenuti od nule i početi da gradite ispočetka. Aspekti takođe skreću pažnju da ste preopterećeni i da vam je teško pronaći meru neophodnu da održite sebe u ravnoteži. Neko ko vam u početku deluje pouzdano ili situacija koja vam deluje sigurno, počeće da vas iritira tražeći granice vašeg strpljenja i tolerancije. Moguće je da rizikujete neke stvari, vrlo naglo i neočekivano, a zarad ekspanzije u budućnosti. Jupiter je planeta koja vam je najviše naklonjena tokom aprila pa negujte prilagodljivost, iskrenost i optimizam.

ljubavLJUBAV

Vaša tajenstvenost u poslednje vreme je izazvala dosta konfuzije u partnerskom  odnosu. Osoba koja vas voli mogla je doći do pogrešnih zaključaka i videti vas u potpuno pogrešnom svetlu. Zbog svega, sada može doneti neočekivane odluke kojima ćete morati da se prilagodite. Stariji pripadnici ovog znaka umeće da žrtvuju neke svoje stavove ili da svoja razmišljanja formulišu tako da ne izgleda kao nametanje sopstvenih ideja, ali mlađe Vodolije mogu biti vrlo netaktične i spremne da teraju mak na konac za svaku sitnicu. Ako ste slobodni, imate šansu da preko ljudi iz neposredne okoline upoznate inetligentnu i komunikativnu osobu, ali koja nije mogla da svoj talenat i kreativnost iskoristiti na produktivan način. Ako slavite godišnjicu mature, upravo tu ćete sresti osobu koja vam je nekada bila veoma draga. Imaćete dovoljno vremena da razmenite iskustvo, pa čak i da probudite stare strasti.

zdravljeZDRAVLJE

Umerena aktivnost je poželjna, ali trenutno nema pokazatelja da imate osećaj za meru. Budite naročito oprezni ukoliko se ponavljaju glavobolje.