Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Vodolije! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Stabilan mesec što se finansija tiče. Znamo da je svima dosadila ta stabilnost, da bi svi hteli da imaju napredak, ali ovaj mesec definitivno nije suđen za to. Jupiter u znaku Lava je tu da vam tu finansijsku bezbednost pruži, a za neke nove poslovne izazove najbolji period je sam kraj meseca, kada biste mogli da napravite odskočnu dasku za bolji mesec koji nam sleduje. Moguće je da tokom meseca, čak i više puta, napravite neke greške koje do sada niste pravili, moguće je da nešto pogrešno procenite, preračunate se, ili jednostavno donesete lošu poslovnu odluku. Naravno, to je nešto što se svima dešava, tako da dajte sve od sebe da grešku brzo i što bezbolnije ispravite, i priznajte da ste pogrešili. Imaćete odličnu komunikaciju kako sa kolegama tako i sa partnerima, gledajte da iskoristite tu prednost kako biste se dogovorili za neke buduće poslovne poduhvate. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Mesec koji bi mogao da bude rizičan, ali isto tako dobar ako vi pametno odigrate u svim rizičnim situacijama. Saturn će ceo mesec da bombarduje vašu vezu, uvodiće vas u razna iskušenja, moguće rasprave sa partnerom, a na vama je da pametno i odlučno reagujete u svim stresnim situacijama. Protiv Saturna se borite smirenošću, promišljenošću i spremnošću za kompromise. Dakle kakav god problem da iskrsne sa partnerom, ili u vezi neke treće osobe, budite smireni i nikakve odluke, ne donosite ishitreno. Ispecite par puta, pa recite, ne dozvolite sebi da kažete nešto u šta niste sigurni, o čemu niste dovoljno razmislili. Radije neke stvari prećutite pa nakon nekog vremena recite partneru ono što imate. Već početkom sledećeg meseca dolazi jedan mirniji i tiši period, tokom koga ćete moći dobro da se odmorite od situacija tokom ovog meseca, ali i da uživate u pobedi nad ratobornim Saturnom!

Ako ste usamljeni:

Još jedan mesec u nizu tokom koga nećete imati previše sreće što se ljubavi tiče. Vama kao da je suđeno da do leta ostanete slobodni, a onda da zajedno sa nekim uživate u svakom stepenu Celzijusa. Može lako da se desi da upoznate ili krenete u flert sa nekom osobom koja vam se sviđa, ali će Saturn da vas sputava na svaki mogući način, pa nemojte da se začudite ako dođe do problema u komunikaciji, do razmimoilaženja sa potencijalnim partnerom. Zato i jeste naš savet da se ovaj mesec prepustite sebi, druženju, zabavi, a da malo sačekate na ljubav, doći će vreme i za to. Nekada je mnogo bolje biti sam nego sa nekim sa kim se ne slažete dobro, sa kim bi vam veza više ličila na pakao nego na raj. Za kraj jedna kontradiktornost - ako upoznate nekog Ovna, tu bi već moglo nešto lepo da se desi. Pa, neka je sa srećom.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Ako ste nervozni, zabrinuti, uplašeni, a to smeta ili vama ili vašoj okolini, ne bi bilo loše da popričate sa stručnjacima i da vidite na koji način takvo stanje da promenite. Sama nervoza i stres, mnogo utiče na vaš imunitet, a to bi mogla da budu otvorena vrata vašeg organizma za sve moguće bolesti, počevši od sezonskih virusa pa do jačih herpesa. A to vam nikako ne treba. Proradite na svojoj psihi, proradite na imunitetu. Ako imate problema sa disajnim organima, idite u prvu bolnicu i insistirajte na detaljnom pregledu, mogao bi da vas spasi dodatnog nerviranja i mučenja. Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 3, 6, 14, 28, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!