Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za avgust 2013.

posaoPOSAO

Sposobni ste da budete nepristrasni i da sagledate širu sliku situacije koja vas tišti.

Ali, ciljevi se teško ostvaruju ako niste praktični. Ako ne radite, ovo je period u kome možete prelistati oglase i poslati radnu biografiju. Obratite pažnju na mesta gde ste već konkurisali ili na stare oglase. Zaposlene Vodolije izložene su intrigama na radnom mestu. Izbegavajte sve tajne ili prikrivene radnje koje bi vas mogle dovesti u sukob sa zakonom. Takođe, trebalo bi da znate da vam kolege nisu iskreno dobronamerne pa se koncentrišite na ono što je vaš posao da ne dođe do propusta koje je kasnije teško objasniti. Finansijska situacija je stabilna ako se prema novcu odnosite odgovorno. Ukoliko ste skromni, neće biti većih problema.

ljubavLJUBAV

Osoba koja vam je prijatelj prema vama gaji više od prijateljskih osećanja. Do 20. jula bićete okrenuti domu i porodici, a u svom ophođenju budite mudri i strpljivi. Iskoristite ovaj period da postavite temelj za budući odnos na način na koji smatrate da vam odgovara.

Na planu ljubavnog života ste ranjivi. Na drugoj strani je strah od povrede pa krećete u akciju pre nego se bilo šta dogodi. Ne gradite zidove oko sebe i usredsredite se da čujete osobu koja je preko puta vas i saznaćete mnogo o sebi. Takođe, setite se da niste samo vi ranjivi. Probajte da čujete ono što sami izgovarate.

zdravljeZDRAVLJE

Nervni sistem je vrlo opterećen pa ako ne naučite da se praznite, imaćete osećaj da ćete eksplodirati.