Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Dobar period sledi, zasluženo kupite nagrade za svoj trud i zalaganje u radu, koje su drugi umeli da cene. Osim verbalnih, tu su i novčane nagrade, tako da predlažemo da vam ovo bude primer kako se trud isplati, ma koliko vam se često činilo da radite stvari uzalud. Mars je u vašoj kući rada, i on će pomoći da se rasteretite nagomilanog posla na najbrži način, i tako rasterećeni uđete u naredni mesec. Tako da tokom jula, ako ne odete na zasluženi odmor, možete da završite veliki broj poslića koji su vam se tokom godine nagomilali, pa onda lepo da odete i mirne glave se odmorite od svega.

Ipak, pod stresom ste, ali srećom Sunce je u kući zdravlja i posla, i olakšaće vam dane apatije i depresivnih stanja u koja zalazite povremeno. Izmamiće vas napolje, a vazduh i lepi dani probudiće serotonin u vama i bićete kao novi.

Ako sebi priuštite odmor, ne brinite se za posao, već naprotiv - zaboravite sve poslovne probleme i muke koje vas tište, tako da se vratite kao novi i tek ćete onda krenuti uzlaznom linijom.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Mars u Raku je prisutan, savetujemo oprez, zbog emocija. Loš period je iza vas i red je da se malo opustite. Neće biti trzavica u narednom periodu jer ih nećete uzrokovati. Bićete vrlo smireni, iako odsutni i pomalo nezainteresovani za partnera. Ipak, iz vas je moguća provala emocija pomešanih sa besom ako neko uporno insistira da u vama izazove nekakvu reakciju. Pazite na rečnik. Imate vrlo uvredljiv repertoar u trenucima kad se osetite ugroženim i kad su vam reči jedino oružje. Govorite i što mislite i što ne mislite, ali u tim trenucima duboko verujete u ono što govorite. Pokušajte zarad mira u kući da iskontrolišete bes kada primetite da ćete “pući”, partner će se osećati mnogo bolje kraj vas, a i vama će vremenom prijati takav način ophođenja!

Ako ste slobodni:

Mars u Raku preti emotivnim ispadima i padovima, moguće da ćete se osećati vrlo potišteni u drugoj polovini meseca, tačnije od 10.7., pa spas nađite u druženju sa vedrim, pozitivnim i nadasve duhovitim ljudima koji će vam uspevati skretati misli i svoditi sve na smeh i zabavu. Možda to bude i dobra prilika da proširite društvo, odnosno da upoznate nekoga zanimljivog.

Kad niste u društvu, gledajte da vas ne zavede taj talas koji vas povlači u dubine, stalno radite nešto. Radite na sebi, čitajte, radite na svom intelektu. Bolji period će tek doći.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Dosta stresa. Mnogo loše hrane na meniju. Ubrzan rad srca. Pojačano znojenje. Ne, to ne smete da dozvolite. Sve su to preteće stvari po vaš organizam. Jednu po jednu rešavajte, a ako imate još neke loše navike uz sve nabrojano, poput cigareta ili pića, hitno izbacujte iz životnih navika. Ozbiljno prete da vam ugroze zdravlje, što vam nikako u ovom trenutku nije potrebno.

Ako imate bilo kakve ozbiljnije ili dugotrajnije probleme, obavezno posetite lekara i “ispovedite” mu se, ipak stručna lica u takvim situacijama jedino mogu da pomognu.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

10, 13, 19, 25, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!