Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2021.

Drage Vodolije,
Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa ozbiljnim neslaganjima i sukobima interesa u odnosima sa poslovnim partnerima. Vaši rigidni stavovi i nepopustljivost mogu dovesti do prekida važnih partnerstva i naneti vam gubitke, kako novca, tako i ugleda. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnom poslovima, pravom, administracijom i transportom. Zbog ovih teškoća ćete biti primorani da neke rokove pomerite, što će vam još više iskomplikovati situaciju i dovesti do raznih zastoja i kašnjenja od kojih će većina biti neočekivana. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i uvećate zaradu. Nove investicije će vam se isplatiti, a imaćete dobitke i od ranijih investicija. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13 jula i omogućiće vam da prevaziđete teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima, kao i da sklopite nova partnerstva i nove ugovore koji će se pokazati profitabilnim u budućnosti. Imaćete uspeha u javnim nastupima.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će izazvati teškoće u platnom prometu i poremetiće vam finansijske planove. Kasniće sredstva koja očekujete i koja su bila od ranije dogovorena. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi jula ući u znak Lava i omogućiće vam pokretanje novih zajedničkih projekata, bolju kooperaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima i uspešne ugovore i sporazume. Krajem meseca će Mars praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i izazvaće neslaganja sa pojedinim partnerima u vezi raspodele ulaganja sredstava u zajedničke poslove i procenta dobiti. Ulazak Marsa u Devicu 29. jula rešiće ova neslaganja.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, usluga, zabave, kao i u oblastima modernih tehnologija. Imaćete koristi i od sezonskih i honorarnih poslova.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa i Venere koji prolaze kroz vaše polje ljubavi sa Saturnom u prvoj dekadi jula doneće vam ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Razilazićete se oko zajedničkih potreba i želja. Bićete oboje prezauzeti poslom i drugim obavezama i nećete imati vremena za porodicu i jedno za drugo. To će dovesti do zahlađenja i udaljavanja ali i sumnji.

Konjunkcija Venere i Marsa 13 jula će vam pomoći da prevaziđete većinu problema u odnosu i uneće više dinamike i podsticaja u vašu emotivnu vezu. Probudiće se i strasti koje su bile potisnute i doneti vam neophodno osveženje. Sunce i Merkur će ući u znak Lava u trećoj dekadi jula i doneće vam izlete u prirodu, međusobne podsticaje i dobru zabavu.

Ako ste slobodni:

Prva dekada jula će vam biti haotična i napeta jer ćete često ulaziti u neprijatne i konfliktne situacije u odnosima sa drugima, posebno sa prijateljima. Prilaziće vam osobe koje će vam delovati odbojno i koje će vam svojim nastupom ići na nerve, pa ćete reagovati impulsivno. Oko sredine jula ćete upoznati nekoga ko će vas snažno privući i doći će do obostrane zaljubljenosti i jakih strasti. Ući ćete u intimne odnose ali nećete žuriti da uđete i u ozbiljnu vezu dok se bolje ne upoznate.

Nešto starije Vodolije će odustati od osobe u koju su bili zaljubljeni jer će uvideti da su je previše idealizovali i da je sasvim drugačija od njihovih očekivanja. U drugoj polovini jula jedna osoba će biti otvorena za avanturu sa vama.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Velikim delom jula ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Manje i prolazne smetnje su moguće u drugoj dekadi meseca kada je moguće variranje krvnog pritiska, pojačan umor i osetljivost ne stres. Već od treće dekade jula će vaš imunitet biti pojačan i opet ćete se bolje osećati. Više se krećite, duže boravite u prirodi, plivajte i bavite se rekreativnim aktivnostima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Za doručak jedite ovsene i ražene pahuljice sa kefirom ili jogurtom. Prijaće vam i integralni hleb sa puterom i kajmakom. Za glavno jelo uzimajte sveže povrće, pasulj, sočivo, grašak i pečurke sa ribom. Od voća jedite jabuke, kruške i dinje. Izbegavajte brzu hranu i delikatese od mesa.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2021.

4, 8, 15, 20, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.