Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Mesec tokom koga biste mogli da imate dosta novina na poslovnom planu. To ne mora da znači da ćete promeniti posao, ili započeti sa nekim velikim projektom, naprotiv, neke sitnice bi mogle da obeleže kako ovaj mesec tako i naredne. Moguće je, naravno, i da promenite posao, i da krenete sa novim projektima, ali to će da se desi jako malom broju Vodolija, a ona ogromna većina će nešto drugo da izmeni. Budite slobodni, da što se poslovne strane tiče, prepustite stvari mašti na volju, nemojte šablonski da odrađujete poslove, unesite neke izmene, novine kojima ćete promeniti svakodnevne rutine. Pokuštajte i da sarađujete sa novim kolegama, poslovnim partnerima, kontaktirajte ljude sa kojima nikada niste radili, uradite nešto novo, bez brige da ćete napraviti problem. Jupiter u znaku Lava će da bude uz vas, paziće da ne napravite nešto što ne biste trebali, a ako i uradite nešto loše on je tu da stvar izvede na pravi put. Snagu za rad imate, Mars je tu da vas podrži svojom energijom!

Dakle, jun je mesec za eksperimentisanje, jun je mesec tokom koga morate da uradite nešto novo, a rezultati te promene će biti dobri! Finansije ok tokom meseca, ali ne treba da budete zadovoljni već dajte sve od sebe da već za par meseci bude “ok puta dva”!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Imate divne okolnosti tokom skoro celog meseca, tako da će ljubavni plan biti onakav kakav biste samo mogli da poželite. Tokom perioda retrogradnog Merkura doći će do manjih nesporazuma kako sa partnerom tako i sa članovima porodice, ali ništa čega bi trebalo da se plašite, samo u prvih 10-ak dana ne nasedajte na provokacije, ne upadajte u svađe i ne povisujte ton ni u kom slučaju. Drugom polovinom meseca osetićete potrebu da se malo osamite, pa znajte da svi imamo takve potrebe i da to nije ništa strašno, odvojite par sati za sebe, ostanite sami ili otiđite u neku šetnju sami sa svojim mislima, prijaće vam. To stvarno nije nikakav problem, niti je zasićenje u pitanju, jednostavna ljudska potreba koja će vam resetovati psihu.

Primetićete da vam partner poklanaj više pažnje nego inače, pa šta da kažemo sem da uživate u toj pažnji i da je uzvratite partneru! Uživajte!

Ako ste slobodni:

Ovo bi mogao biti mesec za pamćenje, i to pamćenje novih poznanstava, flertova ili nove ljubavi. Druženje će biti na visokom nivou, imaćete mnogo lepih zajedničkih trenutaka sa prijateljima, a iz toga će se sigurno izroditi i neka dešavanja koja ćete pamtiti dugo vremena. Ne opterećujte se činjenicom da trenutno nemate nikoga, sigurno vam sledi dobar period, i isto tako sigurno ćete imati više šansi, a na vama je da te šanse iskoristite. Sunce je na vašoj strani, Mars vam pruža energiju koja vam je potrebna, samo je iskoristite na pravi način i bićete usrećeni. Družite se, opustite se, uživajte u novim poznanstvima i čekajte pravu osobu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Ništa neuobičajeno ne bi trebalo da vas muči. Malo letnjeg senzibiliteta ali ništa što malo vitamina ne može da izleči. Eventualni problemi mogu biti prisutni kod onih koji već pate od hronične bolesti disajnih puteva u bilo kom obliku. Svakako su dobrodošle primene zdrave ishrane, redovni obroci i izbacivanje svega štetnog sa vašeg jelovnika. Znate i sami da od kvaliteta hrane zavisi i vaše zdravlje. Pušači bi moralo da stave prst na čelo i dobro razmisle kako mogu da smanje ili zauvek izbace tu zlu i opasnu naviku. Nepušačima savetujemo da se ne zadržavaju previše u društvu pušača pošto bi dim mogao loše da utiče na disajne puteve, a to vam nikako nije potrebno.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

8, 14, 19, 25, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!