Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Ovaj mesec je rezervisan za porodicu i prijatelje, tako da će posao ići… kako uvek i ide. Ne očekuju se neke velike promene, poboljšanja ili ne daj Boće pogoršanja, sve će ići po nekom dosadašnjem šablonu. Što se tiče finansija, ni tu neće biti nekih većih problema, bar ne nekih problema na koje niste do sada navikli.
Ako ste ipak karijerista i hoćete pošto-poto da napredujete, onda znajte da vam Jupiter kroz znak Lava omogućava da uspete sa nekim partnerima, znači svi poslovi koje radite sa nekim imaju šansu da dobro prođu ovaj mesec. Ne bi trebalo da imate nikakvih međuljudskih ili problema sa nadređenima tokom meseca, pa tu možete da potražite vašu šansu. Radite i budite vredni, sigurno će neko znati to da ceni i da vas na neki način nagradi. Ako ne sada, onda u budućnosti, pod uslovom da kontinuirano radite najbolje što možete. Kako se približava kraj meseca, naročito u poslednjih 10ak dana vaša poslovna energija će biti u porastu i tada možete da razmislite o nekim novim poslovima, projektima, honorarnim ili dodatnim poslićima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Kao što već rekosmo, ovaj mesec je odličan za porodicu i prijatelje, mesec je odličan za međuljudske odnose, pa ćete sa partnerom provesti jedan jako miran i lep mesec. Ako ste imali bilo kakvih problema u prethodnom periodu, sada je došlo vreme da se stabilizuju odnosi, a ako imate bilo kakvih nerazrešenih nesporazuma, bilo šta nedorečeno, ovaj mesec možete sve to da rešite, za sva vremena. Da ne bude sve savršeno potrudiće se Mars koji će tokom prvih 10-ak dana da baca varnice među vas, ali to će samo da vas zabavi, pošto će vaša ljubav biti jača nego ikada, i Marsova negativna energija neće moći ni da vas dotakne. Sve probleme ćete rešiti sa osmehom na licu. Družite se sa zajedničkim prijateljima, upoznajte nove ljude, lako možete steći nove, prave prijatelje. Komunikacija će vam ovaj mesec biti na najvišem mogućem nivou, pa to iskoristite na najbolji način. Dobro bi bilo da počnete da razmišljate o letovanju, sedite ili lezite, pogledajte ponudu, pronađite idealno mesto za vas. Uživajte, maj je vaš mesec!

Ako ste slobodni:

Dobar period za slobodne Vodolije, ceo mesec kao stvoren za početak nekog novog prijateljstva, leptiriće u stomaku, ruku u ruci… Vrlo je moguće da sa nekim krenete u ozbiljnije upoznavanje nekim malim sitnim razgovorima, prepiskama, tako da ako dobijete sms, mail, poruku na društvenoj mreži, možda je baš to ono što vam je suđeno, pripazite šta i kako odgovarate, kako pišete, dajte svoj maksimum da uz pomoć tih nekoliko reči ili rečenica oduševite osobu sa druge strane. Tokom ovog meseca, ako budete imali priliku za izlaske sa potencijalnim partnerom, gledajte da to budu intimnija mesta, sa što je manje moguće ljudi, sa što je manje moguće buke. Čuvajte se iskušenja bilo koje vrste, ne ulazite ni u kakve flertove sa osobama koje vam nisu interesantne, ne dozvolite da vas Saturn koji deluje iz opozicije ubaci u iskušenje, pa da uradite nešto što nikako ne biste hteli. Bolje još neko vreme biti sam, nego u lošoj i nezdravoj vezi!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Planete su vam naklonjene, ništa loše ne bi trebalo da se desi, što se njih tiče. Na vama je da sačuvate i poboljšate vašu zdravstvenu sliku, prvenstveno provodeći više vremena na suncu, više vremena u prirodi, naravno zdravom i umerenom ishranom. Ne bi trebalo da vas stres pogodi tokom ovog meseca, tako da će i taj faktor biti plus za vaše zdravlje. Vodolije koje imaju problem sa želucem ili kiselinom i nadutosti u stomaku neka potraže recepte sa heljdinim brašnom, svežim belancima, lanenim semenom ili svežim kupusom, to je nešto što će vam garantovano umanjiti probleme. Dame bi trebalo što češće da piju uvin čaj, a one najbolje znaju zašto! Probleme bi mogli da imaju Vodolije koje su i ranije kuburile sa čirevima, ako osetite bilo kakvo pogoršanje - lekar, i samo lekar! Uživajte tokom ovog meseca!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

4, 7, 12, 26, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!