Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Stelijum planeta u znaku Riba menja dosadašnji sistem vrednosti i otvara neke stare mogućnosti na polju karijere i uspeha.

Ovo je vreme u kome je moguće stvoriti osnovu za dobro imovinsko stanje, ali ne treba previše rizikovati. Nedostatak realnosti i ravnoteže dovodi do gubitaka. Neke situacije će vas zavesti pa će doći do preterivanja koje postaje uzrok problema. Iz nekog razloga ste uznemireni pa vam teško uspeva da se opustite i odmorite što će uticati na svakodnevne delatnosti, a time će i posao trpeti.

Najvažnije je da u ovom periodu budete pouzdani i pošteni u svom delovanju. To je način da izgradite solidnu osnovu, a da pri tom ne podlegnete iskušenjima. Ne iznosite informacije pred nepoznatim ili nepouzdanim osobama jer će to iskoristiti protiv vas. Oni koji na posao čekaju biće u nedoumici da li da prihvate ono što im se trenutno nudi. Ako tek krećete u potragu, moraćete da čekate ili ćete biti izloženi izvesnom odlaganju nečega. Najviše sreće imaju oni koji se bave kontaktima, komunikacijom, slobodnim delatnostima i internetom.

ljubavLJUBAV

Na polju ljubavi dolazi do određenih preuveličavanja, ali može doći i do neostvarenih ili izneverenih očekivanja. Moguće je da neko ima lažnu nadu ili da sami nekome dajete iz istog razloga.

Takođe, mogli biste imati previsoke kriterijume u vezi sa ljubavnim životom. Mogu vam reći da je sada neophodna skromnost, ali vam to ništa ne znači ili to ne želite da čujete. Svaki vid preterivanja, ekstravagancije ili nekorektnosti u ispoljavanju na kraju će dovesti do osećanja razočaranosti i moralnih dilema. Osobe u vezi biće sklone avanturama i flertu ili će biti izloženi situaciji u kojoj moraju istrpeti nekorektno ponašanje partnera. Ako ste sami, tada su vaša očekivanja ogromna, ali osoba koja je meta vašeg interesovanja za sada ne može ispuniti ono što očekujete. To, naravno, ne znači da nikada neće. Osnovno je da se sada ne vezujete suviše i da osobi koja je sa vama stavite do znanja da vam je potrebno nešto više vremena. A situacija će se promeniti na bolje od aprila.

zdravljeZDRAVLJE

Posle 21. marta mogući su padovi, udarci i povrede. Čuvajte se u saobrćaju. Ukoliko imate glavobolje, javise se lekaru.