Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Dobar period za novac. Zarada može biti uvećana, a možete privlačiti pažnju drugih vašim budžetom. Imaće nekoliko loših poteza tokom meseca koji mogu da budu promašaj u datom trenutku. Ali, vi kao svaki inovator znate da se brzo prešaltujete na bolje, pa će biti u drugoj polovini meseca manje poslovnih trzavica i stresova. Imaćete dobru saradnju sa vatrenim i zemljanim znakovima. Potrudite se da se dogovorite sa jednim Bikom ili Jarcem jer ćete biti u prilici da  sa njima sarađujete i naredmog meseca koji će biti posebno značajan za vas. Nezaposleni treba da traže posao u oblasti tehnike.

ljubavLJUBAV

Postoji dosta sujete i sumnje u vašem karakteru. Vi ste osoba koja voli sebe. I po cenu da izgubite partnera, vi ćete da ostanete pri svome i zaštitićete vaš ego. Ipak, to ne znači da ne treba da obratite pažnju i na druge. Često vaš stav da vi sve najbolje znate zna da uvredi i povredi druge. Ako ste usamljeni, onda ćete imati priliku za novo poznanstvo na nekom prijemu ili rođendanu svojih prijatelja sa osobom koja će biti otmena, ali kao i vi, egoistična. Dobar odnos sa drugom Vodolijom, Ovnom, Lavom i pomalo sa osobom u znaku Jarac, ali pod uslovom da je rođena u trećoj dekadi znaka.

zdravljeZDRAVLJE

Pazite na kičmu, noge i vene.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dnevni, nedeljni, mesečni horoskop. Astrologija uživo!Mesečni horoskop za septembar 2013.

Comments are closed.