Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Vodolije, ubacite u petu brzinu i punom parom napred.

Dobri aspekti su nad vama tokom celog meseca, pa bi šteta bilo to ne iskoristiti. Nadamo se da ste uspeli tokom prethodnih par meseci da se odmorite i da ćete sada da se koncentrišete na rad i finansijske rezultate.

Imaćete podršku od svih koji su u lancu vašeg posla, svaka karika će čvrsto da se drži za susednu i neće postojati mogućnost da radni lanac pukne.

Razradite svaku sitnicu, predvidite svaki mogući scenario i krenite sa radom. Ako treba da se ulože neka sredstva, ako treba da se pokrene novi projekat ili čak da se uđe u novi posao - ništa se ne plašite, stegnite zube i mišiće i krenite. Jednostavno vam je suđeno da ovaj mesec uspete.

Moguće je da vas privremeno zakoče neke birokratske sitnice, neke nepotrebne stvari (da ne kažemo gluposti), ali ne dozvolite da vam to oduzme i promil samopouzdanja, to su neke stvari kroz koje svi prolazimo, i svi ih kako-tako rešimo. Uz vas je moćna kombinacija Marsa u znaku Lava, tako da možete da računate na energiju koja vam možda i nije bila svojstvena do sada. Dajte sve od sebe da se u ovo doba sledeće godine smešite sa pozamašnom ušteđevinom…

Nezaposlene Vodolije mogu da počnu da traže posao, vreme je na vašoj strani. Oni koji kreću u škole takođe moraju da iskoriste povoljan period i da se okite najboljim ocenama tokom ovog meseca!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Strpljenje i tolerancija bi morali da budu osnova za uživanje tokom septembra.

Mogući su mali nesporazumi sa partnerom prvenstveno oko neke treće osobe, da li osobe sa kojom ste vi bliski, ili sa kojom je partner blizak, ne u smislu ljubomora već ono nekih stavova, razmišljanja, dogovora. Te razmirice ćete samo iskrenim razgovorom rešiti, ali tek pošto ustanovite da problem postoji. Kada to ustanovite rešili ste više od polovine problema.

Mesec će biti jako romantičan, pa biste mogli više nego ikada da provodite vreme sami u četiri zida, sami u krevetu, čime ćete izbaciti svu negativnu energiju koju ste nakupili na poslovnom planu, a stres će da nestane kao rukom odnešen.

Odličan je period i za druženje, pa pozovite zajedničke prijatelje, izađite sa njima i proveselite se kad god stignete (ali se pazite one treće osobe, možda je baš među najboljim prijateljima). Uživajte u primanju ljubavi, uživajte u vođenju iste!

Ako ste slobodni:

Vaših 5 minuta bi moglo da stigne tokom druge polovine meseca. To je period kada ćete da ostavljate najbolji utisak na sagovornike, period tokom koga ćete imati prilike da nekoga zainteresujete više nego inače. Prvih 10-ak dana preskočite pošto bi vaša tvrdoglavost mogla da vas skupo košta, a i raspoloženje u tom periodu neće vam ići od ruke, pa je bolje da krenete u akciju kada vam osmeh zablista na licu.

Pripazite se svih mogući flertića i akcija sa osobama koje su u dužim vezama, čak i običan razgovor sa osobom koja je u vezi sa vašim poznanikom bi mogao da vam donese nepotrebna nerviranja i situacije. Ne dozvolite sebi da vas savlada ljubomora ako je osoba koja vam je interesantna bacila oko na nekoga iz vaše blizine, ako vam nije suđeno, najgore što možete sebi da uradite je da se nervirate oko nečega što ne možete da promenite. Uživajte i u tuđoj sreći, vaša će vam se uskoro osmehnuti.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Pošto je definitivno buran i iscrpljujuć mesec pred nama, dobar odmor i mir u glavi će nam i te kako prijati i pomoći imunitetu da se izbori sa svim sa čim smo orkuženi.

Bićete osetljivi na sve vremenske promene i oscilacije koje nas očekuju početkom jeseni, pa se pripremite i napunite organizam zdravljem što je više moguće. Oni koji previše sede (a dosta nas je) bi mogli da imaju problema sa venama, cirkulacijom i krutim kostima pa se zato kad god je moguće malo fizički relaksirajte. Ne uzbuđujte se previše ni oko čega, manite se brze hrane i brzih dijeta, jedite zdravo i umereno.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

7, 10, 14, 23, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!