Najnovije na sajtu

Astrolog Slavica Đoković

Biografija: Jedan od najboljih izdanaka najkvalitetnije škole Astrologije kod nas i Astrolog čije se ime već pominje sa respektom. Slavica Đoković rešiće sve Vaše probleme, a saveti koje od nje dobijete olakšaće Vam budućnost. Višegodisnje iskustvo u ezoteriji unapredila je pohađanjem analize snova pod vođstvom prof. Ivana Nastovića ranih 2000. Dugogodišnje iskustvo i posvećenost pomaganju drugima je uspešno pomoglo brojnim klijentima da prebrode izazovne periode. Pročitajte biografiju astrologa Slavice Đoković i pogledajte kako da stupite sa njom u kontakt!

slavica-djokovic

Interesovanja: Neprocenjivi je izvor uvida i praktičnog znanja iz oblasti sinastrije (uporednih horoskopa parova). Njeni saveti će vam pomoći da prevaziđete suštinska i trenutna ograničenja u odnosima kao i da svoju vezu sačuvate od mogućih uspona i padova. Dobar je savetodavac kada klonete duhom i svet počne da vam se ruši. Dubokim uvidima u potencijale samih ličnosti daće vam tačan i precizan savet kako da izađete iz naizgled nepremostivih teškoća. Pokazaće vam kako da verujete u budućnost jer sve što se dešava odigrava se na najbolji mogući način samo uz njenu pomoć. Uz njene savete život postaje jednostavniji jer će vas ona izvesti na stazu kojom ćete uvideti veliki kosmički plan za vas.

Astrologa Slavicu Đoković dobiti pozivom na broj telefona 0901/88-88-89 lokal 19, svakog dana, i sa njom porazgovarati o svim stvarima koje vas interesuju – ljubav, posao, zdravlje, budućnost…

Razgovori su vremenski ograničeni na 10 minuta, ali po prekidu veze možete ponovo pozvati i nastaviti razgovor sa Slavicom Đoković.

Cena poziva je 60 din/0,5 min sa uračunatim porezom.