Najnovije na sajtu

Astrolog Zorica Ninković

Biografija: Astrologijom se bavi jos od 1993 godine. Veliko iskustvo stekla je u neposrednom kontaktu sa klijentima. Kroz vreme se specijalizovala za uporedne i karmičke horoskope, jer na Astrologiju gleda kao na uzrok i posledicu! Mnoštvo izrađenih natalnih karata, pravi su razlog da potražite baš njen savet. Pročitajte biografiju astrologa Zorice Ninković i pogledajte kako da stupite sa njom u kontakt!

Astrolog Zorica Ninković

Interesovanja: Pored Astrologije imam intresovanje za Psihologiju nauku koja je mnogo mlađa, zanima me Alternativna Medicina, Sociologija, Religije i Mitologije… to su oblasti koje doprinose da se maksimalno priblizim klijentima i pomognem im da otkriju svoju suštinu.

Astrologa Zoricu Ninković možete dobiti pozivom na broj telefona 0901/88-88-89 lokal 66, svakog dana, i sa njom porazgovarati o svim stvarima koje vas interesuju – ljubav, posao, zdravlje, budućnost…

Razgovori su vremenski ograničeni na 10 minuta, ali po prekidu veze možete ponovo pozvati i nastaviti razgovor sa Zoricom Ninković.

Cena poziva je 60 din/0,5 min sa uračunatim porezom.