Najnovije na sajtu

Bik – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Slika ulaska u 2016. godinu je dosta solidna, Jupiter je u vašem polju ljubavi u dobrom aspektu sa vladarom polja, vaša vladarka Venera je u lepim aspektima sa Merkurom i Mesecom… istina je i da Venera stoji u konjukciji sa Saturnom i da je vladar polja ljubavi stacionaran, a u vašem polju svakodnevice smestio se Mars u nekim bombastičnim aspektima. Realno gledano, nije toliko strašno, malo vuče na prošlost, malo vuče na preispitivanja nekih odnosa, ali sve u svemu – dosta obećavajuće.

U januaru i vladar polja ljubavi i Jupiter koji je u ovom polju, kreću retrogradnim hodom, i Bikovi će biti skloni odmah da se okrenu nekim prošlim emocijama. Možda će post novogodišnji period probuditi ponovo želju da se sa nekim ljudima čujete, vidite…u postojećim emotivnim vezama može doći do zastoja u komunikaciji, a ako tek tražite srodnu dušu za sebe, vrlo brzo ćete shvatiti da sve ide suviše sporo i nedefinisano. U februaru će se i dalje osećati statična atmosfera, mada su duži emotivni odnosi i brakovi tokom ovog meseca dosta stabilni.

Ipak, drugi deo februara i mart mesec doneće slobodnima prve prave prilike da se ostvare u nekom emotivnom odnosu. Biće tu jakih emocija koje se mogu probuditi na brzinu, romantike, dugih noći, strasti koje je teško kontrolisati…biće malo i razočarenja i idealizma koji nije na mestu…ali će vam u svakom slučaju biti zanimljivo. Oni u dužim vezama i brakovima bi mogli da vode više računa o ljubomori, i da se trude da imaju jasne i otvorene odnose sa partnerom. Stelijum planeta u vašem polju tajni tokom drugog dela marta i prvog dela aprila upozorava da se lako može skrenuti u jednu strasnu avanturu koja bi mogla da se otvori prilično iznenadno.

02

Tokom drugog dela aprila i prvog dela maja u vašem su znaku Sunce, retrogradni Merkur i Venera. Ovo je još jedan momenat kada u ljubavnim relacijama lako dolazi do razmimoilaženja, pogotovo što i vladar polja ozbiljnih emotivnih partnerstava, Mars, ide unazad. Sve će na prvi pogled izgledati kao da funkcioniše, a ispod površine će stojati nezadovoljstvo i vaše i partnerovo. Takođe, ovo je još jedan trenutak kada prekinuti odnosi mogu zaživeti. Za slobodne Bikove je ovo dobar period da se pokrenu.

Jun je generalno naporan za sve Bikove i verujem da će mnogi od vas povremeno imati želju da mu što pre vide kraj. Zato će jul opravdati sva vaša očekivanja. Oni u emotivnim vezama mogu početi da planiraju sa partnerom neke ozbiljnije korake, a u brakove će se vratiti sigurnost i stabilnost. Izvrstan je period i za usamljene da ostvare jednu dosta jaku priču koja ima predispozicije za trajnost. Prva polovina avgusta doneće povremeno povratak na „ratne staze“ onima koji su zauzeti, dok će sam kraj ovog meseca vratiti vašu veru u ljubav. Jupiter, Venera i Merkur u zagrljaju u polju ljubavi najavljuju događaje i ljude koji su u svakom smislu značajni po vas. To će samo postati još izrazitije kada u prvoj polovini septembra Jupiter pređe u polje odnosa i znak Vage. Tokom ovog meseca očekujte ulaske u bračnu zajednicu, početke zajedničkog života, planove i promene koji konačno dolaze na realizaciju.

U oktobru ponovo dolazi do konjukcije Venere sa Saturnom, samo što sada imamo drugačiju sliku, koja govori o tome da su se neki odnosi u potpunosti stabilizovali, a partneri okrenuli jedno drugom, raspoloženi da pređu i preko ljubomore i preko nesuglasica i da se zajednički bore za vezu u kojoj su. I na kraju, u drugom delu decembra, još jedna, poslednja prilika za usamljene da ovu godinu okončaju zaljubljeni i srećni. Neka vam je srećna i vesela ova naredna godina!

Izvor: Moj Astrolog